Pepin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 :hi:powitać kolegów z WLKP , czarna/ciemna granatowa b7 avant, felga rs4 b7, na ramkach klubowych, PO...PA dzisiaj rano na jednym z osiedli w Krakowie , kogóż to przywiało do Małopolski ? ja nie kojarzę
jaguś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 witam kiedy robicie spoty chętnie bym podleciał w Poznaniu
Szy-mon Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Bardzo dosłowne palenie gumy A co do spotów to bedzie spot połączony z targami w sobotę i może spot w niedzielę.. Ale obserwuj temat kolego będzie wszystko napisane pozdrawiam
Pepin Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Bart-s kiedyś wspominałeś o rezaniu szyberdachu - tu jest dobry patent .. taki rolowany http://vimeo.com/40007603 ---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 07:33 ---------- Bardzo dosłowne palenie gumy http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aQmBu8PRHEU
elmartinez Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Cześć Bart-s dostałeś ode mnie PW?
Pepin Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 cześć , planuję kupić PS3 .. jakby ktoś chciał sprzedać używane ?
drosdek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Cześć chopy... To jak z tymi targami? Jakaś lista? Może jak będzie nas dużo to dostaniemy zniżkę grupową Będzie trzeba tylko opiekuna załatwić ---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:22 ---------- Karol - nie lepiej kupić nową? Ceny są podobne do używek - no chyba, że coś było mocno używane
Pepin Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Cześć chopy...Karol - nie lepiej kupić nową? Ceny są podobne do używek - no chyba, że coś było mocno używane używane zwykle z kilkoma grami , padem czasem z movem to 750-900PLN .. nowa tylko z padem i jedną grą jakieś 1100 w górę
drosdek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 zależy jak użytkowania i czy nie jest przypadkiem przerabiana - ostatnio dużo było o karach za pirackie wersje - i to nawet jak kupił ktoś już spiraconą konsolę ja tam swojej niestety nie sprzedaje
Pepin Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 chce ktoś 3-4 sztuki pyszczaków do akwarium ..? szkoda spuścić w kibelku .. a chcę wrócić do spokojniejszego otoczenia
elmartinez Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 chce ktoś 3-4 sztuki pyszczaków do akwarium ..?szkoda spuścić w kibelku .. a chcę wrócić do spokojniejszego otoczenia To na patelnie je
Musashi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 cześć ,planuję kupić PS3 .. jakby ktoś chciał sprzedać używane ? hej. zrobione? ---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:37 ---------- chce ktoś 3-4 sztuki pyszczaków do akwarium ..?szkoda spuścić w kibelku .. a chcę wrócić do spokojniejszego otoczenia To na patelnie je popieram. ---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:38 ---------- Cześć chopy...To jak z tymi targami? Jakaś lista? Może jak będzie nas dużo to dostaniemy zniżkę grupową Będzie trzeba tylko opiekuna załatwić haha. no a reszta jako dzieci?
Pepin Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 @Musashi, zrobione ... ale tam gdzie towar, w końcu odwołałem wizytę w Twoich okolicach , właśnie rowerkiem miałem wycieczkę i odebrałem auto hmm - na patelnię, za małe te pyszczaki ---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 16:00 ---------- a propo grupowych biletów ... to może jakaś grupa się zbierze na wiosenne odgrzybianie klimy ?- czekam na info od kumpla co ma w ofercie - chyba 3 rodzaje odgrzybiania
Piechol Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja odpuszczam targi z powodu braku czasu, wlecę w niedziele na spota na pewno za to i jak coś to jestem chętny na odgrzybianie
Gwerty Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 witam w sobote odpadam, jestem na motorshow ale w pracy. w niedziele chętnie wpadne na spota.
Musashi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 hmm - na patelnię, za małe te pyszczaki ---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 16:00 ---------- a propo grupowych biletów ... to może jakaś grupa się zbierze na wiosenne odgrzybianie klimy ?- czekam na info od kumpla co ma w ofercie - chyba 3 rodzaje odgrzybiania no a jakie te metody?
Rekomendowane odpowiedzi