Qbazulu Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 dzięki chłopaki, wstrzymam się i oszczędzę jeszcze zawieszenie A co do szczerości jaka by nie była to lepsza taka niż żadna. ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- dzięki chłopaki, wstrzymam się i oszczędzę jeszcze zawieszenie A co do szczerości jaka by nie była to lepsza taka niż żadna.
Pepin Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 pewnie będzie padało wieczorkiem e tam .. piękny Stylowy spocik ... auto umyte .. nie może padać ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- pewnie będzie padało wieczorkiem e tam .. piękny Stylowy spocik ... auto umyte .. nie może padać
Adas Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Ja trochę ubolewam, że na zimę mam 16" ale plus tego jest taki, że bardziej doceniam letnie jak zmieniam na 18"
variocustoms Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 z twoją mocą Adas na lato 18'' to strzał w dziesiątkę, brakuje jedynie quattro
Adas Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 brakuje to już mocy ---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 01:25 ---------- Moje najskrytsze marzenie to S6 C7 :slina: po prostu chory jestem na to auto
variocustoms Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Ja bym bral S7 widzialem fotki i miazga
blind1 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 doberek z rana ---------- Post dopisany at 07:22 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ---------- czesc Bartasie ,co u ciebie? ---------- Post dopisany at 07:22 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ---------- czesc Bartasie ,co u ciebie?
Musashi Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Dzien doberek. ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- Moje najskrytsze marzenie to S6 C7 właśnie zmieniłeś jego status Ja bym bral S7 widzialem fotki i miazga Dobra chłopaki, auta piękne, ale ja od razu zastanawiam się ( zero fantazji i czysto praktycznie ) nad wizytami przy dystrybutorach... a6, a7, tak ale ale 3.0 tdi biturbo :kox: szybko, mniejszy stres, większy zasięg
Qbazulu Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Witam z srana a jeśli o marzeniach i przyszłości rozmawiamy to wybieram R8
variocustoms Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Kumpel kupuje A7 313 KM tdi wiec bede mogl sie przejechac
danielo Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 :hi:Dzień doberek,Musa podeślij mi na PW co musiałbym zakupić jeżeli chodzi o wtryski.
benoos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Dobry Panom Gwerty dostałem odp. Hallo Hubert, dieses war nur mal ein Gedanke von mir, das Auto hat erst mal noch bis Dezember TÜV.
Pepin Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Dzien doberek.---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- Moje najskrytsze marzenie to S6 C7 właśnie zmieniłeś jego status Ja bym bral S7 widzialem fotki i miazga Dobra chłopaki, auta piękne, ale ja od razu zastanawiam się ( zero fantazji i czysto praktycznie ) nad wizytami przy dystrybutorach... a6, a7, tak ale ale 3.0 tdi biturbo :kox: szybko, mniejszy stres, większy zasięg ja bym powiedział ze zasięg to zależy przede wszystkim od wielkości zbiornika na paliwo co do R8 .. to Audi sobie trochę w kolano strzela i nie mówi tego .. ale te lepsze RS6 maja lepsze osiągi ---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ---------- Dzien doberek.---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- Moje najskrytsze marzenie to S6 C7 właśnie zmieniłeś jego status Ja bym bral S7 widzialem fotki i miazga Dobra chłopaki, auta piękne, ale ja od razu zastanawiam się ( zero fantazji i czysto praktycznie ) nad wizytami przy dystrybutorach... a6, a7, tak ale ale 3.0 tdi biturbo :kox: szybko, mniejszy stres, większy zasięg ja bym powiedział ze zasięg to zależy przede wszystkim od wielkości zbiornika na paliwo co do R8 .. to Audi sobie trochę w kolano strzela i nie mówi tego .. ale te lepsze RS6 maja lepsze osiągi
Piechol Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 witka :hi:panowie, szukam z ojcem pierwszego samochodu dla siostry. Wymagania: klima, 5 drzwi, czujniki cofania Co możecie polecić na pierwsze auto? cena 20-25 tys. PLN. Zaczynaliśmy od Mini One, ale w sumie przegadałem jej, że lepiej kupić coś nowszego. Patrze na Fiesty, Corsy, Yarisy, Swifty - raczej ta wielkość auta. Nie wiem też co z silnikiem, chyba jakaś mała benzyna na początek będzie najlepsza :myśli: polecicie coś innego jeszcze?
danielo Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 witka :hi:panowie, szukam z ojcem pierwszego samochodu dla siostry. Wymagania: klima, 5 drzwi, czujniki cofania Co możecie polecić na pierwsze auto? cena 20-25 tys. PLN. Zaczynaliśmy od Mini One, ale w sumie przegadałem jej, że lepiej kupić coś nowszego. Patrze na Fiesty, Corsy, Yarisy, Swifty - raczej ta wielkość auta. Nie wiem też co z silnikiem, chyba jakaś mała benzyna na początek będzie najlepsza :myśli: polecicie coś innego jeszcze? A lupo brałeś pod uwagę
benoos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Daniel - Lupo w 5 drzwiach? z małych VW to Polo
Piechol Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 myślałem o polo, ale ładne są dopiero te w aktualnym modelu, a to już trochę za mały budżet a te okularniki mi się średnio podobają jakbym kupował dla siebie to byłaby na bank A3 z ASZ, ale ona się zabije w takim czymś...
Rekomendowane odpowiedzi