variocustoms Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Daniel gratki, żeby się mały zdrowo chował miałem pisać PW ale oficjalnie miejscówka jest Leszka 90, Poznań Antoninek
variocustoms Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 będę robił auto Lele'go i Daniel się na pogaduszki zapowiedział, zapraszam jak by co, to nawet może mały grill się odpali
danielo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 będę robił auto Lele'go i Daniel się na pogaduszki zapowiedział, zapraszam jak by co, to nawet może mały grill się odpali sobota czy niedziela?
Banan Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jutro jestem w Antoninku dlatego się pytam może podskoczę na chwilę
benoos Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Daniel gratulacje! Zdrówka dla żonki i synka Ja w sobotę też zostałem ojcem, ale chrzestnym hehe
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 no Daniel dlaczego nie wpadłeś? jak by co to jutro będę w Antoninku 9-10 kontynuować prace, wstawię dzisiaj pierwsze fotki z postępów w wątku kosmetyki
slo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 pozwólcie, że ponowie pytanie Kogo jest a4 b7 srebrna 2.0, lekka gleba, alu rs4, rejestracja KMY końcówka L4 ?
Lele Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Gratulacje Daniel:decayed: ja może w sob wrócę to wpadnę po moją B5:wink:ogólnie mam zacząc urlop od pn, ale mogę czasem wrócic po weekndzie, A co z tym grillem u Bart-S'a??
danielo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 no Daniel dlaczego nie wpadłeś? jak by co to jutro będę w Antoninku 9-10 kontynuować prace, wstawię dzisiaj pierwsze fotki z postępów w wątku kosmetyki Genralnie to mogę tylko w sobotę lub niedzielę w tygodniu robota
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Lele na sobotę to na 100% auto będzie gotowe widziałeś już fotki? ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- w sobotę to sporadycznie pracuję, no chyba, że nad moim autem
danielo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Gratulacje Daniel:decayed: ja może w sob wrócę to wpadnę po moją B5:wink:ogólnie mam zacząc urlop od pn, ale mogę czasem wrócic po weekndzie, A co z tym grillem u Bart-S'a?? oj ciężki był dziś dzień w pracy.Trochę się rączki trzęsły i suszyło.
Gwerty Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Lele na sobotę to na 100% auto będzie gotowe widziałeś już fotki?---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- w sobotę to sporadycznie pracuję, no chyba, że nad moim autem u mnie lakier tez tragiczny. vario obadasz jakos na spocie czy da sie coś z tym zrobić jeszcze?
danielo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Daniel gratulacje! Zdrówka dla żonki i synka Ja w sobotę też zostałem ojcem, ale chrzestnym hehe Podziękował!!!Dystanse od Ciebie już na aucie
variocustoms Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Gwerty, nie ma problemu, mogę looknąć co się da zrobić, jak nie na spocie to możesz podlecieć do Antoninka albo Swarzędza na ocenę lakieru
Lele Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 szukałem tego wątku, ale z marnym skutkiem:kwasny:daj jakiegos linka
Rekomendowane odpowiedzi