Bart-S Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 : Bry:: Lol1: wszystkim Ja idę do pracy dzisiaj niestety ale tak się nie chce że masakra ;/ Witam w klubie
Madas Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 hej wszystkim dzisiaj moja wolna niedziele nie pamiętam już od kiedy
dziadek Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Pany macie jakiś fajny hotelik w okolicy gdzie można by wyskoczyc na weekend? Planujemy z żona jakiś wypad żeby odpoczac od malych... Pomyslalem o waszej okolicy żeby przy okazji odwiedzić kto mnie zna na jakiś spółki przy okazji się zalapac...termin narazie nie sprecyzowany bo chciałbym się zgrać z wami żeby nie wyszło ze wszyscy akurat poZajmowani...
variocustoms Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Poznań Antoninek, Młyńskie koło, ul. Browarna, zerknij sobie w necie fajna okolica Sent from my Variophone ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Pepin jak na maratonie poszło? Sent from my Variophone
variocustoms Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Nic ciekawego ostatnio Sent from my Variophone
dziadek Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Poznań Antoninek, Młyńskie koło, ul. Browarna, zerknij sobie w necie fajna okolica kurde słabo widać te pokoje na paru i jeszcze takich malutkich zdjęciach - byłeś tam? jak to się przedstawia?
Bart-S Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Pepin jak na maratonie poszło? W Wiadomościach podali, że ktoś zmarł w trakcie maratonu... 37lat.
pandrulewicz Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Panowie przyznawać się który zmienił A4 na Hondę Civic UFO
Banan Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dzisiaj o 16.30 mikro-spocik w Koninie pod mcdonaldem przy ferio. Chętny ktoś ? :hi:zapalniczka dziarga? nie wiadomo, Bartek wziął ją do roboty sprawdzić czy bangla. Długo jeszcze siedzieliście i marzliście?
Bart-S Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dzisiaj o 16.30 mikro-spocik w Koninie pod mcdonaldem przy ferio. Chętny ktoś ? :hi:zapalniczka dziarga? nie wiadomo, Bartek wziął ją do roboty sprawdzić czy bangla. Długo jeszcze siedzieliście i marzliście? Ekipa siedziała chyba do 21/22. Potem ze Smokiem grzebaliśmy jego audio i PDC do 1:00.
variocustoms Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dziadek, hotelik i restauracja super, kultowy, blisko do Malty i do centrum, ścieżki rowerowe, termy Maltańskie itp. itd. Sent from my Variophone
Qbazulu Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 polecam sprawdzone! Kawałek od Poznania ale klimat i okolica nie do podrobienia Hotel - Restauracja Hotel Gościniec Marzymięta
Banan Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dzisiaj o 16.30 mikro-spocik w Koninie pod mcdonaldem przy ferio. Chętny ktoś ? :hi:zapalniczka dziarga? nie wiadomo, Bartek wziął ją do roboty sprawdzić czy bangla. Długo jeszcze siedzieliście i marzliście? Ekipa siedziała chyba do 21/22. Potem ze Smokiem grzebaliśmy jego audio i PDC do 1:00. i na 6:00 do pracy dostałem PW nawet się nie musiałem przypominać jutro prześlę
dziadek Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dziadek, hotelik i restauracja super, kultowy, blisko do Malty i do centrum, ścieżki rowerowe, termy Maltańskie itp. itd.Sent from my Variophone no to ląduje w kręgu zainteresowania - poz nr 1 ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ---------- polecam sprawdzone! Kawałek od Poznania ale klimat i okolica nie do podrobieniaHotel - Restauracja Hotel Gościniec Marzymięta podpatrzymy
Arkadiush Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 : Bry:: Lol1: wszystkim Ja idę do pracy dzisiaj niestety ale tak się nie chce że masakra ;/ Witam w klubie to widać że nie tylko ja pracuje w niedziele ;/ a gdzie robisz?
Bart-S Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 : Bry:: Lol1: wszystkim Ja idę do pracy dzisiaj niestety ale tak się nie chce że masakra ;/ Witam w klubie to widać że nie tylko ja pracuje w niedziele ;/ a gdzie robisz? W Gestampie - karoserię dla VW...
Arkadiush Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 : Bry:: Lol1: wszystkim Ja idę do pracy dzisiaj niestety ale tak się nie chce że masakra ;/ Witam w klubie to widać że nie tylko ja pracuje w niedziele ;/ a gdzie robisz? W Gestampie - karoserię dla VW... łe to lipa widzę ;/
blind1 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 doberek z rana ---------- Post dopisany at 07:59 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ---------- Nic ciekawego ostatnio Sent from my Variophone bedziesz we wtorekkolo 12.00 w swarzedzu ?
Rekomendowane odpowiedzi