danielo Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Ja odpadam uciekam na Koszalin,chrzcimy bobasa
Arkadiush Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 no We wrześni byśmy się spotkali gdzieś na parkingu tylko koledzy ze Wrześni niech odezwą się tu
variocustoms Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Bendzji, z tego co pamiętam to chyba tak ale pewności nie mam hihi Sent from my Variophone
Arkadiush Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 może ogarniemy coś większego
Banan Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 no to żeśmy się minęli pod Milea ( chyba ) - ja parkowałem ty odjeżdżałeś - mam srebrną B5 nie byłem pewien że to ty więc się nie odzywałem no i już ciemno było
Bart-S Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 może ogarniemy coś większego No to w zasadzie 1 parking wchodzi w grę - Tesco przy Sikorskiego.
Banan Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 może ogarniemy coś większego No to w zasadzie 1 parking wchodzi w grę - Tesco przy Sikorskiego. To ja pieszo podejdę
Arkadiush Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 może ogarniemy coś większego No to w zasadzie 1 parking wchodzi w grę - Tesco przy Sikorskiego. może być i ten parking ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- może ogarniemy coś większego No to w zasadzie 1 parking wchodzi w grę - Tesco przy Sikorskiego. To ja pieszo podejdę rowerem podjedź
variocustoms Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Bendzji to ja byłem, po Colę matce podjechałem Sent from my Variophone
Maxcudo Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Może uda mi się wpaść, jeśli wyjazd nad morze nie wypali Będzie, a w sumie już jest jedyny Szwed w Polsce z klubowymi ramkami
Arkadiush Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Może uda mi się wpaść, jeśli wyjazd nad morze nie wypali Będzie, a w sumie już jest jedyny Szwed w Polsce z klubowymi ramkami Ekipa z Poznania i okolic zbierzcie się gdzieś i dzida na Wrześnie i my tak samo zrobimy ekipa z Konina i okolic i na Słupcy zbiórka i lecimy na PWR
Qbazulu Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 ten weekend ma koncerta ide na IRA do Esculapu ale nastepny jak nic sie nie zmieni to tylko z dwa dni wczesniej musze wiedzieć i jadanos
drosdek Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Panrulewicz - znaczek Hondy jest dla zmyłki Czytam i czytam i kurde zakręciłem się - kiedy jest ten spot? W tą niedzielę czy za tydzień? Kto leci z Poznania?
Piechol Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 za tydzień podobno, ja będę leciał raczej może z Bartkiem skończymy już w 100% projekt bluta w moim aucie
drosdek Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 no w końcu.. ile można robić coś czego nie widać ??
Piechol Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 tyle casów co my mieliśmy przy tym rezaniu to masakra, ale już jest finisz prawie
Bart-S Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 za tydzień podobno, ja będę leciał raczej może z Bartkiem skończymy już w 100% projekt bluta w moim aucie Mikrofon leży i czeka - teraz to Ty nie masz czasu... no w końcu.. ile można robić coś czego nie widać ?? Może spróbuj sam? Przecież BT działa - Piechol pisał już o tym wcześniej.
Piechol Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Bartek, przeciez ja nie tego z jakimis wyrzutami na spokojnie sie wszystko ogarnie
Pepin Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 jutro spróbuję ogarnąć jeszcze to To wleć jutro na sprawdzenie MCE - dam Ci nowe śruby do lampek (główka o zwiększonej twardości i na imbusa). to ja kiedyś też chcę takie śrubki, a tymczasem polecam jakiś silkon/teflon i za każdym razem przesmarować uszczelki na tych lampkach jak odkręcacie a przy okazji ... tam one sobie rdzewieją, bo to wada konstrukcyjna tylnej wycieraczki/silniczka zespolonego z kanałem płynu spryskiwacza
Rekomendowane odpowiedzi