Madas Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 hej przez kilka dni nie miałem kompa więc nie wiem co się działo widzę że mały spocik był może zrobimy coś niebawem w KC lub innym miejscu ?
Bart-S Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 hejprzez kilka dni nie miałem kompa więc nie wiem co się działo widzę że mały spocik był może zrobimy coś niebawem w KC lub innym miejscu ? Bardzo chętnie. Jak Twój Avancik Adaś?
drosdek Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Dzięki za odwiedziny Cała przyjemność po naszej stronie, ale rozbuduj sobie parking ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- Piechol, zerknij na to http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-swiatla-dzienne-wykorzystaniem-modulu-sd-2-modele-b5-b6-154987/ http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-lampy-drl-165372/
Bart-S Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Dzięki za odwiedziny Cała przyjemność po naszej stronie, ale rozbuduj sobie parking Na wiosnę będzie
slo Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 ja również dziękuję, mimo że musiałem wcześniej się urywać z mikro-spota u Bartasa ;]
Bart-S Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 ja również dziękuję, mimo że musiałem wcześniej się urywać z mikro-spota u Bartasa ;] No nie taki mikro... Sąsiad nie miał gdzie zaparkować
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 Witam jak po spocie Panowie ?
Piechol Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Piechol, zerknij na tohttp://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-swiatla-dzienne-wykorzystaniem-modulu-sd-2-modele-b5-b6-154987/ http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-lampy-drl-165372/ Dzięki, poczytam
Bart-S Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Witam jak po spocie Panowie ? Z Waszych stron nikt się nie pojawił - poza miejscowymi wleciał tylko Poznań.
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 Witam jak po spocie Panowie ? Z Waszych stron nikt się nie pojawił - poza miejscowymi wleciał tylko Poznań. no a kilku zgłaszało się a slo ?
siwucha Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Panowie jest tu ktos kto jezdzi b8 2.0tdi CAHA?? Zalezy mi na posluchaniu jak chodzi ten motor i porownac do mojego, bo niepokoi mnie praca mojego silnika.
Bart-S Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Witam jak po spocie Panowie ? Z Waszych stron nikt się nie pojawił - poza miejscowymi wleciał tylko Poznań. no a kilku zgłaszało się a slo ? Slo był. Miałem na myśli Łódź, Konin...
slo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 no z Konina nikogo nie było, a spot był przecież z inicjatywy Słupcy/Konina... lipa chłopaki
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 no z Konina nikogo nie było, a spot był przecież z inicjatywy Słupcy/Konina... lipa chłopaki ja nie mogłem z przyczyn choroby niestety bo ja chciałem ;/:facepalm::facepalm:
Bart-S Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 no z Konina nikogo nie było, a spot był przecież z inicjatywy Słupcy/Konina... lipa chłopaki ja nie mogłem z przyczyn choroby niestety bo ja chciałem ;/:facepalm::facepalm: Usprawiedliwiony. Ale reszta
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 no z Konina nikogo nie było, a spot był przecież z inicjatywy Słupcy/Konina... lipa chłopaki ja nie mogłem z przyczyn choroby niestety bo ja chciałem ;/:facepalm::facepalm: Usprawiedliwiony. Ale reszta gdybym brał dalej antybiotyk do ustnie to spoko ale dali mi w żyły weflon i lipa ;/ i tak nie wiedziałem o której przyjedzie pielęgniarka ;/
Bart-S Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 no z Konina nikogo nie było, a spot był przecież z inicjatywy Słupcy/Konina... lipa chłopaki ja nie mogłem z przyczyn choroby niestety bo ja chciałem ;/:facepalm::facepalm: Usprawiedliwiony. Ale reszta gdybym brał dalej antybiotyk do ustnie to spoko ale dali mi w żyły weflon i lipa ;/ i tak nie wiedziałem o której przyjedzie pielęgniarka ;/ Ale daj spokój - chory jesteś, dałeś wcześniej znać. Nie ma o czym mówić (zdrowie jest najważniejsze).
Rekomendowane odpowiedzi