niestandardowy Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 a kiedy nastepny spot? mialem byc w niedziele i sie nie wyrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jakoś się spikniemy - no chyba, że nie masz nic przeciwko wycieczkom (możesz podjechać do mnie do Wrześni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 no nie wiem no nie wiem a kiedy by Tobie pasowalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Bartek, fantastic podrzucił Ci mój schowek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 no nie wiem no nie wiem a kiedy by Tobie pasowalo? Przyszły tydzień jakoś - teraz mam trochę roboty i zajęty garaż. ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Bartek, fantastic podrzucił Ci mój schowek ? Nie, Maciek się nie odzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ok. To jutro pewnie podrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ok. To jutro pewnie podrzuci. Do 14:00 mnie nie ma - a od 14:00 jestem w kanale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ok. To jutro pewnie podrzuci. Do 14:00 mnie nie ma - a od 14:00 jestem w kanale... Ok to coś wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 zbóje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Do 14:00 mnie nie ma - a od 14:00 jestem w kanale... Zycze przyjemnej i szybkiej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 zbóje... Siema Dan ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Do 14:00 mnie nie ma - a od 14:00 jestem w kanale... Zycze przyjemnej i szybkiej pracy Dzięki - jutro się okaże ile jej będzie (dziś wyprułem tylko olej i zabudowę, jutro wyrzucę skrzynię ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Vario niestety nocna "akcyjka" zmusiła mnie że jestem nadal w robocie, prawdopodobnie kończę jakoś w południe to dam znac jak chodzi o ten przyjazd do Ciebie, Przepraszam ale pisze żebyś poranek mógł sobie zaplanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja w ramach pączkowej akcji ... wczoraj robiliśmy podbiegi na Cytadeli ... 15 x 250m ... i tyle samo "zbiegów" ... pączki poszły w kilodżule ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- Miejscówka na wrześniowy Style'd https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/404874_474060129327419_1131428826_n.jpg Kilka km od Poznania .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 bardzo przyjemnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pewnie wlece:) Czekam na pozniejsze dokladniejsze informacje o tym wydarzeniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi