variocustoms Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Szmaragdowy kosa Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Grzesiu, szmaragdowy rozumiem, że taki jak teraz masz felgi czy inny odcień? Zdjęcia na osi czasu | Facebook Zdjęcia na osi czasu | Facebook
slo Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 maźnij mi jakimś wheel guardem tylko żebym się wypłacił
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 może być pod koniec tygodnia? chciałem z tą jedną do Auto Premium podjechać i pokazać ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ---------- poudostępniaj trochę z VC na FB to się dogadamy
slo Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 spokojnie w tym tyg jeszcze nie będę zmieniać. ok
Piechol Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ma ktoś mapy do RNS-E 510 ? a co to za numerek ten 510?
Madbar Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ma ktoś mapy do RNS-E 510 ? a co to za numerek ten 510? To jest navi w VW. Z twardym dyskiemn i chyba touch screenem.
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ma ktoś mapy do RNS-E 510 ? Znalazłbym coś
Qbazulu Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 WITKA Grzegorz czy my w sobote przez fona rozmawialiśmy był melanż
Gwerty Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 witam witam. rozmawialismy. a degustacja fakt była niezła:)
wojthass Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pracowity dzień miałem Listwy maskujace śruby na progach zamontowane, stara taśma dwustronna z listew progowy zeskrobana i listwy nowe juz na aucie i felgi plastilakiem odnowione:decayed: A teraz rozkminiałem wymiane kratek i szufladek na podświetlane, wszystko wybebeszone, jutro tylko lutowanie zostanie, jak dobrze że kostki odswietlenia idzie rozmontować i dolutować kabelki bezpośrednio do pinów No i polerka jutro, zobaczymy co to wyjdzie
Qbazulu Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 pijusy nie pijusy tylko kulturalnie sie najebilismy
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 wojtek Plastilakiem w spray'u robiłeś? zapisz datę, zobaczymy kiedy zlezie, no i podjedź do mnie zrobimy porównanie PlastiDip vs Plastilak
Rekomendowane odpowiedzi