Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Bart-s ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- nie gadaj, jak miałem B7 bardziej mnie lubiłeś Ale pier**lisz teraz... Bardzo Cię lubię i dobrze o tym wiesz ale wk***ia mnie jak takie głupoty piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Bart-s wyluzuj przecież na serio tego nie piszę a Ty się spinasz, myślałem, że załapiesz szyderę, w końcu Prima Aprilis jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- ...to już pospinać mi się na bani nie wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no już myślałem, że zabrakło % bo sztywny jakiś się zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Siema wszystkim :drunk:jutro do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no już myślałem, że zabrakło % bo sztywny jakiś się zrobiłeś Po % raczej robię się... elastyczny ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Siema wszystkim :drunk:jutro do roboty Yo. No niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 vario byliśmy u rodzinki w Turku, ale taty autem więc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Daniel wybierałeś się do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Chopy to o co ta spina w skrócie bo trafiony jestem a mam dwie strony do przeczytania :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- Daniel wybierałeś się do mnie? W sobotę ,ale pisałem,że nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Chopy to o co ta spina w skrócie bo trafiony jestem a mam dwie strony do przeczytania :decayed::decayed::decayed: O nic Danielo - taki prima aprilis Bart vs. Bart ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzień dobry, albo dobranoc, jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 cześć, Piękne święta .. ponad 3 doby nie włączyłem komputera i sprawdziłem żadnego maila 1. Piszecie o geometrii za 80PLN ... pamiętajcie geometria a zbieżność to dwie różne rzeczy i często warsztaty robią tylko zbieżność 2. Narzekania na drogi ... to przejazd na wschód polskie jest coraz lepszy 407km w 3:59minut wczoraj: autostrady, ekspresówki, wyremontowane krajowe drogi (może nadrobiłem 20km jadąc dłuższą trasą ale za to ciągle równo). Np. między A2 (Wiskitki) a Mszczonowem jest fajny odcinek drogi na którym zrobili 2 pasy i na zmianę, raz w jedną, raz w drugą są 2 pasy .. i łatwo można wyprzedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 2. Narzekania na drogi ... to przejazd na wschód polskie jest coraz lepszy 407km w 3:59minut wczoraj: autostrady, ekspresówki, wyremontowane krajowe drogi (może nadrobiłem 20km jadąc dłuższą trasą ale za to ciągle równo). Np. między A2 (Wiskitki) a Mszczonowem jest fajny odcinek drogi na którym zrobili 2 pasy i na zmianę, raz w jedną, raz w drugą są 2 pasy .. i łatwo można wyprzedzić Takie rozwiązanie w PL w zupełności by wystarczyło, ale nasi rządzący wolą się szczycic Autostradami:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :hi:Panowie... i Panie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 cześć,Piękne święta .. ponad 3 doby nie włączyłem komputera i sprawdziłem żadnego maila 1. Piszecie o geometrii za 80PLN ... pamiętajcie geometria a zbieżność to dwie różne rzeczy i często warsztaty robią tylko zbieżność 2. Narzekania na drogi ... to przejazd na wschód polskie jest coraz lepszy 407km w 3:59minut wczoraj: autostrady, ekspresówki, wyremontowane krajowe drogi (może nadrobiłem 20km jadąc dłuższą trasą ale za to ciągle równo). Np. między A2 (Wiskitki) a Mszczonowem jest fajny odcinek drogi na którym zrobili 2 pasy i na zmianę, raz w jedną, raz w drugą są 2 pasy .. i łatwo można wyprzedzić no jednak A2 i S8 przez Warszawę robi swoje - byłem w Bielsku Podlaskim miesiąc temu , jakieś 450 km chyba coś koło 5 godzin bardzo spokojnej jazdy , niedługo wybieram się do Ełku i ani myślę pakować się się przez Toruń i całe mazury mimo że to 45 km bliżej tylko pojade przez Warszawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi