kaju Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Tak będąc w Poznaniu wczoraj i dzisiaj patrząc na cene paliwa to w Poznaniu jest o wiele taniej niż u mnie i dlaczego tak? Bo tak chciałby biedronki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Tak będąc w Poznaniu wczoraj i dzisiaj patrząc na cene paliwa to w Poznaniu jest o wiele taniej niż u mnie i dlaczego tak? Bo tak chciałby biedronki? Po prostu masakra z cenami przesada masakryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Do mnie też jak się pojedzie, a mieszkam na pograniczu dolnego śląska z wielkopolską, to cena potrafi się różnić w odległości może 30km o nawet 17-19gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Do mnie też jak się pojedzie, a mieszkam na pograniczu dolnego śląska z wielkopolską, to cena potrafi się różnić w odległości może 30km o nawet 17-19gr w Poznaniu ta cena to 30gr na LPG:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dla mnie ta cena jest super przy spalaniu 20+ Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dla mnie ta cena jest super przy spalaniu 20+Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM no dla was tak owszem :wink: ale mówie niby 70 km a jaka różnica w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 W PWR diesel wczoraj 5,27 gr na Shellu i 5,29 na Lotosie - w Poznaniu jest troszkę drożej , rozumiem Arek że w Słupcy jeszcze więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dla mnie ta cena jest super przy spalaniu 20+Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM no dla was tak owszem :wink: ale mówie niby 70 km a jaka różnica w cenie no a jak se kto zakupy w LIDLu zrobi to a 30gr taniej na Shellu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 W PWR diesel wczoraj 5,27 gr na Shellu i 5,29 na Lotosie - w Poznaniu jest troszkę drożej , rozumiem Arek że w Słupcy jeszcze więcej? :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dobry , w sumie nie dobry ale witam dlaczego nie dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dobry , w sumie nie dobry ale witam dlaczego nie dobry? wojtku czemu nie dobry co sie stało? Porysowałem tylni zderzak jak sierota - fotka w wątku, i ogólnie stan lakieru w całym aucie pozostawia wiele do życzenia:kwasny: Dobrze że chociaż barca przejebała A ja tankuje na lotosie, dynamica za 5.69, dużo taniej w Poznaniu macie o jakieś 30 gr, fajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Wojtas, nie masz sie czym martwic. Ja tydzien po lakierniku, tez malowany tyl zajechalem pod zaspe sniegu... tez zderzak porysany. a byla perelka ... sie wkurzylem ale co zrobic. jeszcze chwila i polerka czeka od zimy... Vario... dobrze to bylo za mlodych czasow. ja pamietak ceny z przed kilkunastu lat... 29 gr / litr wtedy to bylo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 wszystkim ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- Grzesiu, miałeś już sesję ze SLO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nie, jeszcze nie było fotek Vario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 mam nadzieję, że pamiętasz o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 spokojnie Tylko muszę się wybrać tam w Wasze strony Poznańskie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Vario pracujesz w sobote ? czy weekendujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi