Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 witam wszystkich jutro jak będzie pogoda to będę dzwonił
variocustoms Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Zapraszam Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
scq Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Poszukiwany akumulator/ogniwo Li-ion > 3000 mAh, 3,7V-4V max, co najważniejsze wymiarowo średnica nie większa niż 13mm! Ktoś może bawił się kiedyś w takie historie, albo wie gdzie skutecznie poszukać?
Gwerty Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/05/13/uvazu4ub.jpgZapraszam Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM bym zawitał. ale w tym czasie na weekend jestem w suwałkach:(
miedzikos Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/05/13/uvazu4ub.jpgZapraszam Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Ja wpadnę, mam kawałek
Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Wiecie o jakieś pracy może że gdzieś potrzebują? Interesowała by mnie praca na podstawie umowy o pracę a nie zlecenie o dzieło czy coś
skubiii89 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Arek powiem Ci że też bym był chętny na jakąś inną robote ale jest straszna kicha ja mam umowe o prace ale znowu przez pośrednictwo i od 3 lat już sie tak bujam z umowami na 6 miesięcy przedłużane w nieskończoność nawet mi kurde tv na raty nie chcą dać :/
Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Arek powiem Ci że też bym był chętny na jakąś inną robote ale jest straszna kicha ja mam umowe o prace ale znowu przez pośrednictwo i od 3 lat już sie tak bujam z umowami na 6 miesięcy przedłużane w nieskończoność nawet mi kurde tv na raty nie chcą dać :/ lipton :facepalm:ja to mam dosyć tej pracy bo czuje się jak w obozie pracy ciągle drze mordę na mnie i wyżywa się a na rodznie i uja
rosool88 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Arek powiem Ci że też bym był chętny na jakąś inną robote ale jest straszna kicha ja mam umowe o prace ale znowu przez pośrednictwo i od 3 lat już sie tak bujam z umowami na 6 miesięcy przedłużane w nieskończoność nawet mi kurde tv na raty nie chcą dać :/ lipton :facepalm:ja to mam dosyć tej pracy bo czuje się jak w obozie pracy ciągle drze mordę na mnie i wyżywa się a na rodznie i uja Panowie Arku orlen to jest kołchoz, wiem bo moja pani przez 2 lata pracowała. minimum czasu spędzanego razem mimo wspólnego mieszkania a i związek troche wtedy podupadł może spróbuj u kurzymskiego na bp:wink: btw ebać Warte i całą ich rodzine:decayed:
slo Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 witam wszystkich jutro jak będzie pogoda to będę dzwonił o której ? mi pasi od 8
Piechol Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 z robota jest średnio niestety, sam zacząłem chodzić na rozmowy, coś sie dzieje, ale bez szału
Pepin Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Analogis ul. Łąkowa albo Gembarzewo .. czyli zagłębie elektroniczne w okolicach Matejki
Rekomendowane odpowiedzi