duluki Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a mi tam obojętne kiedy jak w sobotę to załatwie sobie wolne ,a w niedziele wiadomo .Musashi a z VAG -iem może tym razem się uda. jak by była ładna pogoda to może wcześniej to zoorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 no i chłopaki sonda pokazuje remis,...... :gwizdanie: (jak narazie) miejmy nadzieje że te 14 osób które sie zdeklarowało sie pojawią ......... pozdro..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 toz to samo mialem na mysli. kazdy kto klika w ankietę obecnosc obowiazkowa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 panowie znacie jakiś specyfik zeby wywalić wodę z paliwa bo to jest prawdopodobnie mój problem z odpalaniem na zimnym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 denaturat? w poprzednich autach działało. VAG-a bede mial z soba, damy rade :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 panowie znacie jakiś specyfik zeby wywalić wodę z paliwa bo to jest prawdopodobnie mój problem z odpalaniem na zimnym silniku denaturat pół butli na cały bak, ewentualnie cała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 moze byc i cała na bak, chociaz w sumie lepiej poł wlac. i nie tankowac shitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 coś nam ankieta w miejscu stanęła, dzieńdobry wogóle wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 no i dzien dobry. a ja mam dzisiaj wolne :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Marzec 2008, 10:27 _________________________________________________to jak w podpisie - Wesolych Świat Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 wzajemnie Musashi. Wesołych Świąt Panowie i Panie Musashi - potrafisz przekodować kluczyk?? chciałbym dorobić kolejny i wszystkie zakodować od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 mam instrukcję jak kodować kluczyki, będę we wtorek to mozemy spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ale najpierw przetestujemy na Twoim... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ok spróbuję z tym denaturate. i Wesołych Świąt wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ok spróbuję z tym denaturate. i Wesołych Świąt wszystkim tylko wlej go do właściwego zbiornika -też słyszałem że denaturat jest bardzo dobry ........... do opalania kaczki z pierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 FAN-AUDI jak mi coś zostanie to ci przywiozę na spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 FAN-AUDI jak mi coś zostanie to ci przywiozę na spocika a może by tak łyczka se dać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 kramer witaj o to chodzi żeby się napić co :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 \no i gorwalem sie do neta Ok spróbuję z tym denaturate. i Wesołych Świąt wszystkim tylko wlej go do właściwego zbiornika -też słyszałem że denaturat jest bardzo dobry ........... do opalania kaczki z pierza denaturat ... po tym z oczu bedzie patrzec jak z ksenow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 kramer witaj o to chodzi żeby się napić co :beer1: też ale nie tylko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi