Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek to 5lipca jestes w PL ? dobrze pamiętam ? Tak ale do niedzieli mnie nie ma... ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- ja też za bardzo dupsko rozplaszczyłem w samochodzie, np. do plazy mam 1 przystanek tramwajem, chyba nie muszę kończyć jak tam się dostaje No co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Katowice mają 15k więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek to 5lipca jestes w PL ? dobrze pamiętam ? Tak ale do niedzieli mnie nie ma... no... zona czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 niech ktoś sprawdzi statystyki czy poznański jest cały czas #1 Nawet nie wiem gdzie są statsy teraz... Zaniedbaliśmy jakiś czas to i z pudła się spadło. ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Vario - dla Ciebie Intro wymiata... Yuna - Lullabies (Adventure Club Remix) - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 trzeba nadrobić, pamiętam jak poznańskie długi czas były na 1szym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ja też zupełnie nie wiem gdzie się to teraz sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 to tak dla połechtania zmysłów na wieczór d-_-b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 OK, ja zmykam coś zjeść. CYA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Slo widzę, że coś poważniejszego, ja osobiście bardzo lubię to polecam muzykę jak i film o tym samym tytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 no to jak o gustach to i ja sie wypowiem: a powiem tak, jak latalem na motorach ... powiedzialem zonie ze gdyby cos mi sie stalo to ma leciec na moim pogrzebie: :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Rodriguez ma super muzyke. Lubię bardzo. Na moim pogrzebie będzie leciało: Najpiękniejsza piosenka i zespół jaki kiedykolwiek powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 z poprzedniej pracy:grin:http://s22.postimg.org/ycbo4s6st/9c10686cf6.jpg Co TY brałeś wtedy stary ? ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ---------- Pany takie pytanie. OD jakiegoś czasu w prawym kole przy hamowaniu słychać jakby tarcie to kończący się klocek? Dodam ze felga też jest ciepła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 kończący się klocek chyba być poczuł.. takie chrobotanie jakbyś szlifował metal o metal. Może zacisk nie odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 a co miałem brać? Marcina a na wejście z trumną Enter Sandman nie? ja to mógłbym mieć to puszczone ale póki co nie mamy chyba zamiaru przenosić się do krainy wiecznych RS-ów i darmowego paliwa:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 wejście z trumną: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 kończący się klocek chyba być poczuł.. takie chrobotanie jakbyś szlifował metal o metal. Może zacisk nie odbija no właśnie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zwaliłeś koło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zwaliłeś koło ? kurde dzisiaj od rana jeździłem :facepalm:jutro muszę to zrobić jakoś od rana ---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ---------- wejście z trumną: chyba Tobie to będą grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mam do was pytanie, czeka mnie wymiana oleju w moim AVJ, teraz mam zalany Castrol Edge 5W40, jednak chciałbym zmienić go na Motul i teraz na jaki?? 6100 Synergie czy 8100 x-cess?? Czy ktoś mógłby polecić który wybrać i w jakiej specyfikacji i gdzie mógłbym hto zrobić w Poznaniu (ew. w okolicy)?? (Do tego wymiana filtr oleju + filtr paliwa). Z góry dzięki za pomoc Pisz do Dzika - GG 347504 Tel 663 962 604 ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- tak BTW Dzieki za podpowiedz dzis sprobuje sie skontaktowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi