niestandardowy Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jak ja znajde 1 bv tez bede rezal. A na razie lipa... h&r za niskie i seryjne amory wytluklo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja wrzucam nowe amorki na przód + komplet wahaczy bo mi banany wytłukło , łączniki stabilizatora też ( wszystko oryginały z fabryki ) , no i wracam na 1BA. Na pewno na zimę a potem się zobaczy , jak się znajdą chętni na sprężyny 1BE to je sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Vanish do dywanów trochę zneutralizował zapach piwa, albo ja się do niego już przyzwyczaiłem. Gdyby to było ostatnie piwo, to może bym wykręcił z dywanika. Teraz jakieś słabe te kapsle robią, że samo się pod fotelem otwarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 gdzie jest Bart-s ... gdzie jest Bart-s...:wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 gdzie jest Bart-s ... gdzie jest Bart-s...:wallbash: Urlopuje pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 a co z Musashi'm się dzieje Już go z rok nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 gdzie jest Bart-s ... gdzie jest Bart-s...:wallbash: Urlopuje pewnie jutro mu pisze eske... ze go zaczynam nawiedzac po nocach...za ten moj xenon... bo pol roku w garazu lampy leza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 https://www.facebook.com/stopzwolnieniom ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- Jak ja znajde 1 bv tez bede rezal. A na razie lipa... h&r za niskie i seryjne amory wytluklo... mam na sprzedaż 1BE od 3.0TDI ... pewnie mocniejsze niż Twoje seryjne od 2.0TDI Sprawność amortyzatorów (badanie na felgach 18" i oponach 235/40) przód L 40% przód P 38% tył L 45% tył P 43% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Slo napisz mi do się nr telefonu na PW lub ktoś kto ma, bo gdzieś przepiłem, ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- a tak przy okazji potrzebuje podpiąc się dziś pod kompa jest ktoś gdzieś dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pod wieczór ja jestem wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pod wieczór ja jestem wolny. Rafał masz kompa by się podpiąć? Mam trzy sprawy do zdiagnozowania: 1. Zapalająca się kontrolka ręcznego głównie przy skręcaniu kierownicą, miga i miga i po jakimś czasie sama przestaje i po chwili od nowa to samo. Płyn hamulcowy jest, klocki wszystkie są OK, masakra, ręce opadywują bo nie wiem o co kaman. 2. Zapalona kontrolka pomarańczowa lub jak kto woli żółta silnika, wszystko chodzi i gra, a jakiś błąd jest. 3. Radio, przeważnie gdy jest mokro lub wilgotno na dworze, gra, gra, gra i nagle jebut znikają napisy na wyświetlaczu, który się pali i słychać nie do zniesienie głośne brzęczenie jakby jakaś zwara była. 4. Wykasowanie kontrolki palącej się przepalonej żarówki. No to by było na tyle Gdzie, kiedy i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Grzegorz, da rade go podłączyć pod halo? tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pod wieczór ja jestem wolny. Rafał masz kompa by się podpiąć? Mam trzy sprawy do zdiagnozowania: 1. Zapalająca się kontrolka ręcznego głównie przy skręcaniu kierownicą, miga i miga i po jakimś czasie sama przestaje i po chwili od nowa to samo. Płyn hamulcowy jest, klocki wszystkie są OK, masakra, ręce opadywują bo nie wiem o co kaman. 2. Zapalona kontrolka pomarańczowa lub jak kto woli żółta silnika, wszystko chodzi i gra, a jakiś błąd jest. 3. Radio, przeważnie gdy jest mokro lub wilgotno na dworze, gra, gra, gra i nagle jebut znikają napisy na wyświetlaczu, który się pali i słychać nie do zniesienie głośne brzęczenie jakby jakaś zwara była. 4. Wykasowanie kontrolki palącej się przepalonej żarówki. No to by było na tyle Gdzie, kiedy i o której? W B6 szczerze ci powiem jeszcze nie grzebałem. Błędy odczytać itp to chyba raczej nie powinno być problemu. Co do kontrolki od przepalonych żarówek to kwestia przekodowania licznika. Robiłem to kiedyś u siebie w B5 ale tu też jest różnie. Ponoć w jednych licznikach można to wyłączyć w innych nie. Ja u siebie na przykład nie mogłem. Niby kodowałem go w ten sposób aby kontrolki nie było ale i tak działała. Ja u siebie ponieważ miałem swapa liczników i nie zamierzałem po prostu podłączać tej funkcji to w końcu zmasowałem kable żeby kontrolka się nie świeciła Jakby co to ja jestem na os. Kosmonautów. Kwestia jaka pogoda jeszcze będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 E to dobrze ja jestem na os. Chrobrego więc rzut beretem podaj mi nr do siebie na PW mój to żadna tajemnica 533 037 007 Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- Juz jakiś czas myślałem nad naklejkami i coś takiego jest narazie: To protopyt ale chce go udoskonalić żeby miało to ręce i nogi: Co sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 No nawet spoko wygląda. Ten znaczek po prawej musisz trochę poprawić, trochę lepiej wpasować tego orła czy tam gołębia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 No nawet spoko wygląda. Ten znaczek po prawej musisz trochę poprawić, trochę lepiej wpasować tego orła czy tam gołębia Ja tego nie robiłem także wiesz.. Ale po prawej stronie coś wiążące się z Poznaniem jako stolicą Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi