Bart-S Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam Ktoś ogarniał montaż Tip w 1.8t troszkę pomocy by się przydało...... Przyjedź z niestandardowym w sobotę.
jaguś Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Bartek dziękuje za propozycje ale lece kupic samochodu 2 wiec nie wyrobie się w sobote a powiedz mi dużo z tym jest roboty czy łatwo idzie samemu ogarnąć
Bart-S Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Bartek dziękuje za propozycje ale lece kupic samochodu 2 wiec nie wyrobie się w sobote a powiedz mi dużo z tym jest roboty czy łatwo idzie samemu ogarnąć Samemu też ogarniesz - to tylko montaż kiery. Jeśli masz sterownik kolumny Q i taśmę z wszystkimi pinami to osprzęt jest gotowy na przyjęcie funkcji TIP (wystarczy tylko odpowiednio zakodować sterownik kolumny czyli 3 bit zmieniasz z 0 na 1).
jaguś Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Bartek zle sie dogadaliśmy montaż stożka i wymiana na aluminiowy dolot
Bart-S Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Bartek zle sie dogadaliśmy montaż stożka i wymiana na aluminiowy dolot No tak... Tośmy się dogadali :grin:
slo Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 witam ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- niestandardowy, możesz mi napisać na PW koszta dołożenia bixa do b7 ?
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 A co się stało z lapkiem?Wyklepane na Variofonie Zalaczy sie i po chwili wylaczy, zalaczy sie na niwo ale przez tryb awaryjnu. moze wgranie na nowo systemu pomoze... weź podczas uruchamiania wciskaj F8, jak pokarze Ci sie lista wyboru to wybierz: ostatnia dobra znana konfiguracja systemu i klepnij enter. jak się uruchomi system to wybierz polecenie uruchom->cmd-> i w oknie command wpisz: chkdsk c: /f to zrobi Ci chekdiska z naprawą plików. oczywiście najpierw wywali komunikat że partycja C jest w tej chwili używana i czy przeprowadzić sprawdzanie przy następnym uruchomieniu systemu więc daj Y jak Yes i zrób restart
niestandardowy Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Nike dzieki. Jak zawitam za mniejwiecej gidzinke do domu ti ti zeobie. wlasnie po jakiejs aktualizacji mi siadl ...
Banan Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Niestandartowy od której będziesz u Bartka?
niestandardowy Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 banan chcialem przyjechac zaraz po pracy ale jeszcze z nim o tym nie rozmawialem...
Banan Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Podjadę na chwilę bo muszę coś odebrać od Bart-s'a
Arkadiush Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 jak tam tempomat ? a weź mi nic nie mów nie mam sił już
slo Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Audi A4 Avant 2.0 als Kombi in Berlin
Arkadiush Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Audi A4 Avant 2.0 als Kombi in Berlin mówisz że kupujesz?
slo Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Audi A4 Avant 2.0 als Kombi in Berlin mówisz że kupujesz? no kur*a już pod Nowym Tomyślem jestem
Arkadiush Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Audi A4 Avant 2.0 als Kombi in Berlin mówisz że kupujesz? no kur*a już pod Nowym Tomyślem jestem lecisz
Rekomendowane odpowiedzi