Labiel Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Kuźwa, a miało być tylko kilka pierdołów a trzeba było do sedana zmieścić całą szafę Na szczęście rozbierania auta mam opanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 bagażnik na dach trzeba kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie weszłoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Piechol, mam w razie co żółtą naklejkę - jak nie znajdziesz nic to przynajmniej tyle Mogę Ci pożyczyć na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Arek no tego by jeszcze brakowało:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 kurva, jutro ślub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 slo możesz jeszcze się rozmyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALAMAT Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam wszystkich maniaków ;-) i stało się- kupiłem.. Audi :-P dzieciaczek rośnie to i auto musiało :-) i trafił się Avant A4 1.9 tdi. Mam nadzieje, ze będzie się dobrze spisywał mimo swojego wieku (96r). Czy będzie może ktoś na zlocie z Vagiem? Bo kabelek to dopiero w planach mam jak go lekko doprowadze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 witam nowego kolegę, podejrzewam,że jak starsi wyjadacze się pojawią co już zapowiedzieli to ktoś kompa będzie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 slo możesz jeszcze się rozmyślić no przecież nie mój Foto robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALAMAT Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Miło by było jakby ktoś zajrzał mu pod kiece czy czasem czegoś nie chowa ;-) King Cross rozumiem ten przy bukowskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Piechol, mam w razie co żółtą naklejkę - jak nie znajdziesz nic to przynajmniej tyle Mogę Ci pożyczyć na wszelki wypadek pogadamy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Ile Ci trzyma bateria w S3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Spokojnie jeden dzień ponad nawet przy częstym użytkowaniu czyli cały czas mam włączone WiFi bądź dane komórkowe. I ja dużo sms pisze. Jak mało używam to mimo wszystko powinna dwa dni ci pociągnąć. Mam swojego od nowości dlatego jest ok pewnie;) Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Slo a tego golfika sprzedajesz? Napisz mi pw jakiś mały opis :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Slo olej ślub - wpadaj, zrobimy sesję Paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi