slo Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 a pasowałby Wam spot jakoś później trochę niż 16 ?
Pepin Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Slo, znasz jakiś darmowy tool do konwersji plików ORF - mam "surowe" zdjęcia od kumpla z wakacji ?
slo Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 rawy z olympusa, będzie ciężko jeśli chcesz to szybko wszystko (seryjnie) ogarnać.. Adobe Lightroom to podstawowe narzedzie do wywoływania RAW'ów. Bo zdjęcia zapisane w RAWie to tak jakby zdjęcia na kliszy - zapisane bezstratnie, z możliwością np zmiany balansu bieli w postprodukcji. Darmowego softu nie pamiętam, ale ściągnij triala Lightrooma np 3.0 - potem wkładasz wszystko tam i robisz export to JPG. To tak w skrócie największym ps, wygooglowałem i może ten program da radę: UFRaw 0.19.2 - dobreprogramy
skubiii89 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Slo a o ktorej by Ci pasowało? Bede jutro w kc popoludniu
Gwerty Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 skubi jak zmiana odbłyśników aktualna daj znać, bo muszę przygotować parę.
skubiii89 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Spoko bo wyplukałem sie z kasy i nie będę miał za bardzo czasu ale nastepnym razem bedziemy działać
miedzikos Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Panowie co może być przyczyną że raz mi działa parktronic a raz nie ? jak dziala to jedna badz 2 sensory nie reaguja na przeszkode, idzie to jakoś sprawdzić vagiem bądź jakoś inaczej ? bo nie chciał bym kupić nowych sensorów a problem pozostanie. Pozdrawiam
Pepin Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Panowie co może być przyczyną że raz mi działa parktronic a raz nie ? jak dziala to jedna badz 2 sensory nie reaguja na przeszkode, idzie to jakoś sprawdzić vagiem bądź jakoś inaczej ? bo nie chciał bym kupić nowych sensorów a problem pozostanie. Pozdrawiam za dużo wosku .. jak się zmywa to zaczynają działać
slo Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Slo a o ktorej by Ci pasowało? Bede jutro w kc popoludniu jak najbardziej wieczorem, chociaż nie wiem czy nie jadę do Poz w poniedziałek rano
niestandardowy Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 qrka... a ja chcialem chociaz jeden dzien odpoczac , grzesiek spytam sie jutro brata czy bedzie mial chwile to zawitamy na wymiane odblysnikow...
_quattro_ Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Hej jak tylko znajdę troche wolnego czasu przyjadę się pokazać będę miał kilka pytań jako, że to moje pierwsze audi nie umiem rozpoznać nawet czy mam grzaną kierownicę jak twierdził sprzedający
rosool88 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 kolego quattro jeśli masz grzaną kiere to powinieneś mieś przycisk na niej(z tyłu) który jest za to odpowiedzialny:wink: wczoraj Bart-S do mnie dzwonił i pytał o to jak zachowuje się skrzynia po naprawie i pytał czy dziś jest spot, mówił, że może uda mu się wyrobić ale widzę, że nawet listy chętnych nie ma, leniwa niedziela ludziska??
_quattro_ Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 kolego quattro jeśli masz grzaną kiere to powinieneś mieś przycisk na niej(z tyłu) który jest za to odpowiedzialny:wink: Dzięki za podpowiedź, gdybym miał auto pod domem od razu bym sobie sprawdził
Rekomendowane odpowiedzi