Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a prosze Cie bardzo :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Witam Was!! Udał się spocik?? Chciałem wlecieć ale nie zdążyłem;-/ Za to kobieta zadowolona bo ze sklepu wyszła z siatką kosmetyków;-P

Opublikowano
  • Autor
Witam Was!! Udał się spocik?? Chciałem wlecieć ale nie zdążyłem;-/ Za to kobieta zadowolona bo ze sklepu wyszła z siatką kosmetyków;-P

było nas aż 6 ale dobrze było się spotkać :hi:

Marcin trunek na bukowinę gotowy

H1d89rK.jpg

Opublikowano
:hi: btw. Arek po co olej zmieniałeś? Widać w tej bańce, że jeszcze kolor dobry miał :grin:
Opublikowano
  • Autor
:hi: btw. Arek po co olej zmieniałeś? Widać w tej bańce, że jeszcze kolor dobry miał :grin:

cicho to miał być kawał dla Marcina :grin:

---------- Post dopisany 10-03-2014 at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2014 at 22:47 ----------

Opublikowano
:hi: Powitać :hi:
Opublikowano

Siemka .

Opublikowano

cicho to miał być kawał dla Marcina :grin:

---------- Post dopisany 10-03-2014 at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2014 at 22:47 ----------

Oj bedzie ci sie czkalo... Oj bedzie... :cool:

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

przy tej pogodzie pchać się do garaży .. na dworze było cieplej niż w KC-2 :)

Opublikowano

No dziś jeszcze cieplej - poranny spacer z synem zaliczony , w słońcu gorąco :decayed: , trzeba chyba się na letnie opony przerzucić szkoda zimówek :wink:

Opublikowano

Witam,

Rzeczywiście ciepło..... termometr w samochodzie: 15,5 stopnia. Zimówek nie żal, to ich ostatni sezon. Zrobiły trasę do Jańskich Łaźni i z powrotem i nie widac jeszcze wielkiego zmęczenia tą trasą..... Za to chyba się zmeczyło po 234 kkm łożysko w przednim kole.... Stąd pytanie-mini ankieta. Brać ori czy można zaufać np SKF-owi?? Szumi i buczy i mruczy coraz bardziej i wszystko wskazuje, że winowajcą jest właśnie łożysko.....

Karolu, płytka z nawigacją 2014 wreszcie śmiga , aż miło. Laser wymagał czyszczenia, zrobiłem to przed wyjazdem jeszcze w lutym i od tego czasu wszystko płynnie, szybciej i bez wywalania komunikatów o nieczytelnej płycie..... Żeby wszystko w tym aucie dawało się zaleczyć przy pomocy IPA i wacika, ech.....

Opublikowano

Jaka roznica cenowa miefzy ori a skf-em?

pany, bede zamawial przycisk podlokietnika alu z forum. Jak ktos chetny moze sie dorzucic do przesylki...

Opublikowano

Ori wg internetowego katalogu pokazuje 150Eur Netto( nie sprawdzałem jeszcze na żywca), a w Intercarsie SKF wychodzi 275 bez zniżek... Czyli co najmniej 150 % różnicy...

A ten przycisk to do otwierania pokrywy?? Mi się dawno temu połamał. Może ja bym też, tylko nie wiem, czy w b6 i B7 jest taki sam...

---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ----------

No to juz wiem na pewniaka. W ASO po rabatach 600 PLN . Znaczy mniej więcej trzykrotna przebitka.:wallbash:

Opublikowano
Jaka roznica cenowa miefzy ori a skf-em?

pany, bede zamawial przycisk podlokietnika alu z forum. Jak ktos chetny moze sie dorzucic do przesylki...

ja bym chciał .. o ile da sie to jakoś zamontować łatwo :)

jak cena?

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ----------

No dziś jeszcze cieplej - poranny spacer z synem zaliczony , w słońcu gorąco :decayed: , trzeba chyba się na letnie opony przerzucić szkoda zimówek :wink:

to zależy ... jak 2 zimówki warte tyle co jedna letnia ... to może lepiej katować zimówki :)

poza tym warto poczekać , aż trochę dziur jeszcze po zimie połataja :D

Opublikowano

Niby rano jeszcze pizga ale ja już tydzień temu zmieniłem na letnie. Popołudniu ciepło, asfalt też się trochę nagrzewa a wysoka temperatura to najgorsza rzecz dla zimowej gumy.

Opublikowano

No to jak Panowie, wymieniał który łożysko i może powiedzieć, że SKF daje radę?? W końcu 275 a 600 to jest różnica nie w kij dmuchal. A z dutkami ostatnio u mnie różnie.

Opublikowano

SKF raczej polecają.

Opublikowano
No to jak Panowie, wymieniał który łożysko i może powiedzieć, że SKF daje radę?? W końcu 275 a 600 to jest różnica nie w kij dmuchal. A z dutkami ostatnio u mnie różnie.

z tyłu w ośce mam założone skf w 2011r. i dają rade.

Opublikowano

Ja tez u siebie latam na tych skf od 1,5 roku i jest gitara.

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

Ja tez u siebie latam na tych skf od 1,5 roku i jest gitara.

Madbar jak chcesz to ja mam rabat w ic bo biore na warsztat , moge sie jutro dowiedziec o cene jak chcesz.