skubiii89 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Bry oj Grzesiu będzie miał ciężkie 2 tygodnie :-P ma ktoś taniego lakiernika? Taniego mam na myśli taniej niż 200 za element bo za tyle to mi sąsiad opitoli zderzaki ale może ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Podaj kolego namiar na sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No i w końcu wiosna wiosna Wiecej w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 pozdro dla miedzika widzianego na Słowiańskiej dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Miedzik jaki to gwint? Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Piechol rowniez pozdrawiam Niestandardowy, gwint fk highsport + tyl springi bc racing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pan, mam takie głupie pytanie. Gdzie i jak w Poznaniu modzicie auta? Wiadomo, jak ktoś ma swój garaż to inna spraw. Jak jestem w chacie to wiadomo - odwiedziny w garażu przymusowe Ale większość czasu spędzam teraz w Poznaniu, kończę pracę o 16, wracam do mieszkania i kurka wodna nudzie się a tyle rzeczy mam do zmodzenia w auci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 bym mial czas to bys podjechal... Pany jakie opony polecacie? 1- Uniroyal RainExpert 2- Fulda ECOCONTROL 3- BFGoodrich G-Grip 4- Firestone TZ300 5- Kleber DYNAXER HP3 tak mnie mecza te uniroyale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pan, mam takie głupie pytanie. Gdzie i jak w Poznaniu modzicie auta? Wiadomo, jak ktoś ma swój garaż to inna spraw. Jak jestem w chacie to wiadomo - odwiedziny w garażu przymusowe Ale większość czasu spędzam teraz w Poznaniu, kończę pracę o 16, wracam do mieszkania i kurka wodna nudzie się a tyle rzeczy mam do zmodzenia w auci u Bart-sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Fiestą jeździłem na nowych ecocontrolach ale rozm 165/60 R 14 i dawały radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pan, mam takie głupie pytanie. Gdzie i jak w Poznaniu modzicie auta? Wiadomo, jak ktoś ma swój garaż to inna spraw. Jak jestem w chacie to wiadomo - odwiedziny w garażu przymusowe Ale większość czasu spędzam teraz w Poznaniu, kończę pracę o 16, wracam do mieszkania i kurka wodna nudzie się a tyle rzeczy mam do zmodzenia w auci najczęściej pod blokiem oczywiście :decayed:jak jest miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 1 lub 4. Resztę bym odpuścił Zdecydowanie tez z tych tylko 1 bo są naprawę kozak na mokrym, a do tego ciche, miałem w Volvo(rainsport2), aczkolwiek szybko się ścieraly. Jak chcesz jeszcze dobre oponki to zobacz Pirelli Cinturato P7 są long life niby 70 tys robią mam w Jeepie i są na mokrym rewelacja, suche jak każda ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Dodatkowo z uniroyali poszukalbym Rain sport, bo osiągi mają lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pan, mam takie głupie pytanie. Gdzie i jak w Poznaniu modzicie auta? Wiadomo, jak ktoś ma swój garaż to inna spraw. Jak jestem w chacie to wiadomo - odwiedziny w garażu przymusowe Ale większość czasu spędzam teraz w Poznaniu, kończę pracę o 16, wracam do mieszkania i kurka wodna nudzie się a tyle rzeczy mam do zmodzenia w auci u Bart-sa On ma ciągle garaż zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Chyba faktycznie zacznę grzebać pod blokiem Kuźwa, tylko jak tu lutować bez 240V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przetwornica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Aku wytrzyma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zależy jakie aku masz oraz jak długo będziesz tak działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi