Kaju77 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Dokładnie tak, z tego co ja wiem to u tego gościa z Góry wgrywane są gotowce. Paru moich znajomych ma auta robione przez niego i nie narzekają chociaż jak dla mnie to tak trochę mało profesjonalnie.
cocoo24 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Wgrywa gotowy program z tego co wiem ,przynajmniej u mnie tak było, co do szczegółów dzwońcie do Robiksona odpada, musi być profesjonal, hamownia przed i po, przecież trzeba widzieć co i jak
Kaju77 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Po głębszej analizie jakoś chyba skłaniam się w kierunku Goodhope...musze tylko jutro odpytac jaki będzie koszt dla CR.
Drut Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ja sam hamowałem sobie silnik przed i po bo sam miałem złudne myśli ale się myliłem ,przed było 150 KM i 210 Nm a po 190 KM i 295 Nm z tego co pamiętam ( passat 1,8 T AEB) teraz jeszcze nie hamowałem po wirusie ( brak czasu) ale jest ogień. Profesional?- Geko??? Prosze was!!! znam kilka osób które po wirusie w Geko mówili co za kicz! bez przerwy problemy i powrót do serii. I w dodatku cena - ok 1500 zł Takie jest moje zdanie!
niestandardowy Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Gdybym jeszcze raz robil program jechal bym ... do rogala...
cocoo24 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 A ja chyba oragne temat u wojtka, albo adrehnalin. Gdzie rogal ma siedzibe?
cocoo24 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 powiedź mi niestandardowy, co Ci sie nie spodobało u wojtka?
Bart_poznan Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 ja teź mam program od roberta z góry i hamownia u sarnowskiego wypluła 168 km i 380 nm 70 tys zrobione na programie i spoko jak chcecie z hamownią to wczesniej dałem linka http://tuneforce.pl/ w zasadzie to moi sąsiedzi ale u nich jeszcze nie byłem
Kaju77 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Całkiem ciekawa propozycja z tym Tuneforce, wygląda to całkiem profesjonalnie. Podoba mi się ich podejście do niutków dzięki czemu nie masakrują sprzęgła. Musze jutro odpytac jakie koszty będą u Goodhopa i decyzja zapadnie.
Pepin Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 w Goodhope znajomy robił A6 3.0TDI i zadowolony
niestandardowy Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Karol... a ty gdzie robiles program? Mi Wojtek ladnie spiewal przed programem. Tylko u mnie byl wycinany jeszcze dpf, i chip robiony "przy okazji" . Gdy odbieralem auto mowi... cos go blokuje, powinien wypluc wiecej... ale juz mi sie nie chcialo szukac co. Dobry tuner by tak auta nie wydal... Nic z tym nie robilem, na moje nie jest zle ale z ta mysla trzeba teraz zyc Edytowane 30 Września 2014 przez niestandardowy
slo Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 http://otomoto.pl/audi-s4-s4-gwarancja-perfekcyjna-C33985824.html http://otomoto.pl/audi-s4-b6-4-2-v8-344km-manual-quattro-C34595239.html
niestandardowy Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 http://otomoto.pl/audi-s4-4-2i-C34619734.html
Drut Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ta S4 z Busko zdr śliski temat A wracając do tematu postu ,w październiku jakiś spot w większym gronie? Ustalić termin i miejsce wcześniej i chętnych byłoby więcej?
dareczek84 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ta S4 z Busko zdr śliski temat A wracając do tematu postu ,w październiku jakiś spot w większym gronie? Ustalić termin i miejsce wcześniej i chętnych byłoby więcej? To jest myśl proponuje ten weekend ok 17/18 Chodzi o 17-18 października
cocoo24 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Całkiem ciekawa propozycja z tym Tuneforce, wygląda to całkiem profesjonalnie. Podoba mi się ich podejście do niutków dzięki czemu nie masakrują sprzęgła. Musze jutro odpytac jakie koszty będą u Goodhopa i decyzja zapadnie. Mam pytać u Wojtka czy rabat za 2 auta będzie? Panowie, czy przed programem warto wywalić kata? Dobra na pt jestem umówiony u Wojtka, mówi żeby zostawić kata
Pepin Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ta S4 z Busko zdr śliski temat A wracając do tematu postu ,w październiku jakiś spot w większym gronie? Ustalić termin i miejsce wcześniej i chętnych byłoby więcej? To jest myśl proponuje ten weekend ok 17/18Chodzi o 17-18 października Bo 12tego jest Maraton Poznań .. wieć bedzie zapchane trochę Karol... a ty gdzie robiles program? Mi Wojtek ladnie spiewal przed programem. Tylko u mnie byl wycinany jeszcze dpf, i chip robiony "przy okazji" . Gdy odbieralem auto mowi... cos go blokuje, powinien wypluc wiecej... ale juz mi sie nie chcialo szukac co. Dobry tuner by tak auta nie wydal... Nic z tym nie robilem, na moje nie jest zle ale z ta mysla trzeba teraz zyc Masters w Warszawie
Drut Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 12 to niedziela a jeszcze jest sobota 11 i jak pogoda dopisze to gdzieś na dworze.
Rekomendowane odpowiedzi