cocoo24 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Panowie, korekta softu, w jakim celu się to robi? po jakiś nowych modach, czy po jakimś czasie?
slo Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 po modach mechanicznych w silniku/skrzyni/wydechu itp
cocoo24 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 po modach mechanicznych w silniku/skrzyni/wydechu itp ok, dzięki, tak mi sie wydawało. Powiedz mi opinie o wojtku, robiłeś tam, w PT jestem umówiony u niego
Pepin Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 po modach mechanicznych w silniku/skrzyni/wydechu itp pewnie jeszcze turbina ... a czy wymiana wtrysku i/lub wyczyszczenie dolotu to zmiana kwalifikująca do poprawki ?
Drut Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Pepin jaką poprawke masz na myśli? po wymianie wtryskiwacza w CR trzeba go wpisać do ECU ( dopasowanie dawki wtrysku IMA- zalecane sprawdzenie kodowania wszystkich wtryskiwaczy), co do dolotu to powinno się wykonać nastawy podstawowe klap kolektora i układu EGR , można też zrobić kasowanie wartości wyuczonych ale wtedy ustawiamy wszystko od nowa
Arkadiush Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Ja w ten week odpadam bo lecę do domu:)
Pepin Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Pepin jaką poprawke masz na myśli? po wymianie wtryskiwacza w CR trzeba go wpisać do ECU ( dopasowanie dawki wtrysku IMA- zalecane sprawdzenie kodowania wszystkich wtryskiwaczy), co do dolotu to powinno się wykonać nastawy podstawowe klap kolektora i układu EGR , można też zrobić kasowanie wartości wyuczonych ale wtedy ustawiamy wszystko od nowa 1/ kodowanie wtrysków OK, wiem 2/ adaptacje zrobione i tu pytanie, bo wg niektórych instrukcji przed każdym elementem wymagany jest wyłączenie zapłonu na chwile i ponowne uruchomienie, czy można adaptacje robić jedna po drugiej czy tak jak napisałem ? 3/ kasowanie i uczenie od nowa VCDS czy VAS tylko ?
cocoo24 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 odnośnie programu, oddałem auto do wstr wojciech sarnowski wstępnie za 700, tuneforce chcą 600
cocoo24 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 te 700 to z hamownią? tak, przed i po. Jak bym ogarnął drugą osobę z polecenia to zejdzie z ceną do 600
Labiel Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 te 700 to z hamownią? tak, przed i po. Jak bym ogarnął drugą osobę z polecenia to zejdzie z ceną do 600 Pb też wchodzi w grę?
skubiii89 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Kurde ja bym uderzał po nowym roku bo sprzęgło chyba mi siada i muszę to ogarnąć najpierw Wysłane z mojego LG-P710
cocoo24 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 zapytam dzisiaj jaka cena za 1.8T
Labiel Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Bo generalnie mam plany na softa do 1,8T. Już jakiś czas temu wzmocnił swoją instalację LPG pod tym kontem. W planach miałem montaż FMICa i program. Ale mogę ewentualnie zmienić kolejność.
Maciej 6001 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Bo generalnie mam plany na softa do 1,8T. Już jakiś czas temu wzmocnił swoją instalację LPG pod tym kontem. W planach miałem montaż FMICa i program. Ale mogę ewentualnie zmienić kolejność. DobryLabiel spodobało sie tobie po rundzie moją [emoji6]
Labiel Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 No ba, zawsze jest niedostatek mocy.
slo Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 ja tylko czekam na jakiś zestawik Q + Manual i trzeba będzie wrzucić trochę mocy pod maskę oo, strona #5000
niestandardowy Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) No na tapatalku 9999 wiec streszczac sie panowie bo poluje na 10000 Edytowane 3 Października 2014 przez niestandardowy
Rekomendowane odpowiedzi