sasna Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 nie mam czym je zrobić a do poznania mam tylko 30km
Arkadiush Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 co tam panie? na wyspach siedze już a u Ciebie jak tam ledy ? ;]
slo Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 arek, jak by miał ktoś cos do odbioru w Londynie albo okolicach to mogę przywieźć na początku grudnia bo będę przelotem
skubiii89 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 co tam panie? na wyspach siedze już a u Ciebie jak tam ledy ? ;] ogarnięte prawie to pracuj zarabiaj i wracaj na spota
Kali S4 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam Panowie , mam pytanko , bywa ktoś z Was na giełdzie? Potrzebuję kupić trochę części blacharskich, ponoć tam największy wybór w jednym miejscu, pytanie tylko w który dzień najlepiej się tam wybrać, czy na tygodniu czy weekend? Pozdrawiam
niestandardowy Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 bez roznicy w czwartki mniej ludzi...
Arkadiush Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 co tam panie? na wyspach siedze już a u Ciebie jak tam ledy ? ;] ogarnięte prawie to pracuj zarabiaj i wracaj na spota najpierw muszę czymś jechać na spota bo na pieszo nie pójdę
Maciej 6001 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam Panowie , mam pytanko , bywa ktoś z Was na giełdzie? Potrzebuję kupić trochę części blacharskich, ponoć tam największy wybór w jednym miejscu, pytanie tylko w który dzień najlepiej się tam wybrać, czy na tygodniu czy weekend? Pozdrawiam Na twoim miejscu ,tylko niedziela w czwartki praktycznie juz giełdy nie ma , w niedziele więcej sprzedających jest.
Maxcudo Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Dokładnie, jak już to niedziela. Ostatnio w czwartek rano jechałem koło giełdy to sie zastanawiałem czy ona czasem nie zamknieta Swoja droga, dziś Jeep odjechał ode mnie, a więc można zacząć poszukiwanie kolejnego V8 :kox: Tak czy inaczej, czy Grześko(Gwerty) jeszcze na forum bywa? Będę miał do niego miłość o lampy jak auto kupie Edytowane 15 Listopada 2014 przez Maxcudo
Banan Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Dziś na Dk92 między Neklą a Zasutowem jakąś godzinkę temu spotkałem debila jadącego pod prąd!! Jak zobaczyłem światła to myślałem ze śnię
Labiel Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Hehe, kiedyś miałem to samo w Koninie. Na szczęście babkę dwa radiowozy złapały. Podpierdalała środkiem dwóch pasów przez przeprawę pod prąd
slo Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zna ktoś kogoś, kto dyga trasy poznań - zgorzelec lub coś w podobie ? Miałbym klunkry do odebrania
cocoo24 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Panowie, czy pompki w avf są inne niż w awx i czy sens wymieniać i stroić pod nie auto?
Arkadiush Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Siema jak gadalem z gwertym na OEM to mowi ze czasu nie ma na forum ;]
Maciej 6001 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Dokładnie, jak już to niedziela. Ostatnio w czwartek rano jechałem koło giełdy to sie zastanawiałem czy ona czasem nie zamknieta Swoja droga, dziś Jeep odjechał ode mnie, a więc można zacząć poszukiwanie kolejnego V8 :kox: Tak czy inaczej, czy Grześko(Gwerty) jeszcze na forum bywa? Będę miał do niego miłość o lampy jak auto kupie Max i co teraz dajej JEEP? A do Grzesia tylko telefoniczny kontakt , bo tak też mi mówił jak z nim rozmawiałem latem.
Maxcudo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Marka Jeep puki co mnie nie interesuje ale zostaje w klasie suv/terenowy Wsio będzie wiadome na dniach. Dzisiaj 1.1k km, obejrzane 4 szt. I niestety kompletne padaki. Jutro dalej w drogę. Wieliczka, Kraków etc etc
slo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Michał, nie będziesz przypadkiem w zgorzelcu lub grodzisku wlkp ?
Rekomendowane odpowiedzi