radek_siara Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bedę w King Crosie już około 15
wojthass Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Siema Dysponuje ktos najnowszymi mapami do Rns? Widze ze pepina nie ma na liscie dzisiaj, a na niego liczylem;)
czechcu Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 ale lampka na żółto już się pali... a jak sądzicie robić płukankę??
Fazii Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ktoś będzie leciał od strony Przeźmierowa?Dwa czarne avanty B5. Będziemy mijać przeźmierowo od strony wysogotowa (droga 307) o 16,40 będę w Przeźmierowie od strony Szamotuł.Spot będzie smakowity moja żonka robi placka i kokosanki w tej chwili Nie daleko skrętu na giełdę jest myjnia, możemy tam poczekać na Ciebie albo Ty na nas
danielo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Ktoś będzie leciał od strony Przeźmierowa?Dwa czarne avanty B5. Będziemy mijać przeźmierowo od strony wysogotowa (droga 307)o 16,40 będę w Przeźmierowie od strony Szamotuł.Spot będzie smakowity moja żonka robi placka i kokosanki w tej chwili Nie daleko skrętu na giełdę jest myjnia, możemy tam poczekać na Ciebie albo Ty na nas Oky wypatrujcie czarnego avanta na ZSL Edytowane 21 Grudnia 2014 przez danielo
Fazii Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ktoś będzie leciał od strony Przeźmierowa?Dwa czarne avanty B5. Będziemy mijać przeźmierowo od strony wysogotowa (droga 307)o 16,40 będę w Przeźmierowie od strony Szamotuł.Spot będzie smakowity moja żonka robi placka i kokosanki w tej chwili Nie daleko skrętu na giełdę jest myjnia, możemy tam poczekać na Ciebie albo Ty na nas Oky wypatrujcie czarnego avanta na ZSLA Ty czarnych avantow na PNTW razie co tel. 782 085 890
slo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 tez bede musial gdzies opieprzyć autko na szybko zeby bylo bling bling
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Lele dzwonil ze ... Papuga go przywiezie
wojthass Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ale chyba go nie bedzie, jak tak czytam?
benoos Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ja już wiem, że nie dojadę. Zostałem w Jarocinie. Myślałem, żeby nawet jechać specjalnie na spota, ale nie znalazłem chętnych, samemu mi się nie chce. ;-) Zdrowych i Wesołych wszystkim! ML nie będzie miał towarzysza o podobnych gabarytach ;-)
slo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ale chyba go nie bedzie, jak tak czytam? no nie będzie.. trzeba do niego po to podjechac Ja już wiem, że nie dojadę. Zostałem w Jarocinie. Myślałem, żeby nawet jechać specjalnie na spota, ale nie znalazłem chętnych, samemu mi się nie chce. ;-)Zdrowych i Wesołych wszystkim!ML nie będzie miał towarzysza o podobnych gabarytach ;-) Masz tyle samo co ja ze Słupcy
Labiel Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Panowie, dobrze pamiętam że wjazd do podziemnego jest od strony ul. Kolorowej? Bo zawsze w piz*u mam problem dojechać na ten zielony
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pisalem do Karola ale nie odpisal jeszcze ...
danielo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Też zawitam A co z Darkiem? Gdzie on?
Rekomendowane odpowiedzi