Młodzik Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie wiem bo musze skoczyć do babci w niedziele i nie wiem czy zdąże wrócić
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie wiem bo musze skoczyć do babci w niedziele i nie wiem czy zdąże wrócić postaraj się Maciek Pwal co tak zerkasz :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 zobaczymy ale taraz lece spać chociaż na chwile do soboty trzymajcie sie
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 zobaczymy ale taraz lece spać chociaż na chwile do soboty trzymajcie sie trzymaj się i szerokiej drogi
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 pwal myśli że to czytelnia... normalnie zawiesił się [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 00:01_________________________________________________spadam spać ...dobranoc Marcino aaaa masz minus u reżysera że nie wpadłeś na plan dzisiaj :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 pwal myśli że to czytelnia... normalnie zawiesił się [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 00:01_________________________________________________spadam spać ...dobranoc Marcino aaaa masz minus u reżysera że nie wpadłeś na plan dzisiaj :gwizdanie: e no jak to? przeciez nagranie bylo. tyle ze dzisiaj bylo "nieme kino"
pwal Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 pwal myśli że to czytelnia... ALe mnie nakryliśta. Niezła lektura, tylko żeby być w temacie to trzeba godzinami tutaj wysiadywać. Pozdro
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 pwal myśli że to czytelnia... ALe mnie nakryliśta. Niezła lektura, tylko żeby być w temacie to trzeba godzinami tutaj wysiadywać. Pozdro staramy sie, aby duch literacki w narodzie nie zaginął
pwal Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 pwal myśli że to czytelnia... ALe mnie nakryliśta. Niezła lektura, tylko żeby być w temacie to trzeba godzinami tutaj wysiadywać. Pozdro staramy sie, aby duch literacki w narodzie nie zaginął U mnie duch literacki o tej godzinie wygląda mizernie, lekko się ziewa[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 00:21_________________________________________________Spadam kimać bo o 6 trza wstać do robotki Dobranoc
JankeS4 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam, wybieram się w niedziele na zlocik i mam pytanie. Orientuje się może ktoś jak duża będzie ekipa? Pozdro, Jankes
nike21 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam, wybieram się w niedziele na zlocik i mam pytanie. Orientuje się może ktoś jak duża będzie ekipa? Pozdro, Jankes ekipa sie robi coraz potezniejsza teraz mamy na spocikach po kilkanascie autek...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Siema wszystkim Mam powazna sprawe do was , oczywiscie zaplace jak potrzeba. Czy ktos z was ma blisko do Jarocina lub tam mieszka ?? Zostalem oszukany przez allegrowicza i potrzeba tam cos zalatwic/odebrac. Bardzo prosze kogos o pomoc , z gory dzieki a koledzy z innego klubu w którym jesteś nie pomogą ? szkoda że sie oddzywasz tylko wtedy jak coś potrzebujesz !!!!!!!!
august Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam, wybieram się w niedziele na zlocik i mam pytanie. Orientuje się może ktoś jak duża będzie ekipa? Pozdro, Jankes ekipa sie robi coraz potezniejsza teraz mamy na spocikach po kilkanascie autek... Może i mi się uda wpaść na chwilę
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Bless wszystkim Wpadajcie panowie wpadajcie bardzo będzie nam miło Kto z naszego klubu jeździ BIAŁYM AVANTEM A4 B5 PZ 48..J ?? Widziałem dzisiaj na wiadukcie na Głogowskiej jechałem za nim i miał ramki klubowe......POZDRAWIAM SERDECZNIE
variocustoms Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 madas w niedzielę będzie mój kumpel z Konina na spocie B7 Avant
Rekomendowane odpowiedzi