Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 oki ja jak zawsze o tej porze idę spać :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 22:20_________________________________________________ proc mlodego nie wyrabia narzuconego tempa spamu a ty sie ze mnie nei śmiej bo mieszkasz najbliżej i na tobie sie zemszcze :kox: madas tez mieszka blisko, a do niego latwiejszy dojazd ale spox, uszykuje jakiegos browara to pomscimy sie razem to ja jeszcze jakiegoś ze sobą wezmę :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Marcin pamiętasz o zaproszeniu Tetis??
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 proc mlodego nie wyrabia narzuconego tempa spamu a ty sie ze mnie nei śmiej bo mieszkasz najbliżej i na tobie sie zemszcze :kox: madas tez mieszka blisko, a do niego latwiejszy dojazd ale spox, uszykuje jakiegos browara to pomscimy sie razem oby nie na mnie ...ja mam żone i małe dziecko....chyba że chcecie się mnie pozbyć to co innego
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 proc mlodego nie wyrabia narzuconego tempa spamu a ty sie ze mnie nei śmiej bo mieszkasz najbliżej i na tobie sie zemszcze :kox: madas tez mieszka blisko, a do niego latwiejszy dojazd ale spox, uszykuje jakiegos browara to pomscimy sie razem oby nie na mnie ...ja mam żone i małe dziecko....chyba że chcecie się mnie pozbyć to co innego Ty razem z nami bedziesz sie mścić :decayed:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 oki ja jak zawsze o tej porze idę spać :gwizdanie:[ doprawdy?
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Musashi plastiki progowe muszę zdemontować a to robota dla wariata, szczególnie jak zimno i są twarde i na wciski, co innego jak na śrubkach jak w Oplu czy AR.
Suli Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Myśmy też tak gnali do 2000 Al emieliśmy takich zarodników jak Raggaman i Nosfer :polew: _________________________________________________ Tetis dotarło do Ciebie PW :?: Bo jak się okazuje miewam jakieś problemy z wysyłaniem
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 oki ja jak zawsze o tej porze idę spać :gwizdanie:[ doprawdy? mlody jest the beściak
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 oki ja jak zawsze o tej porze idę spać :gwizdanie:[ doprawdy? zaleciało ironią :tongue4:
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 zmykam panowie.....miło sie gawędzi,ale rano trza wstać i do tego dobry nastój mieć :gwizdanie: kolorowych
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 I'm back :gwizdanie: i 10 stron do nadrobienia...
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Myśmy też tak gnali do 2000 Al emieliśmy takich zarodników jak Raggaman i Nosfer :polew: _________________________________________________ Tetis dotarło do Ciebie PW :?: Bo jak się okazuje miewam jakieś problemy z wysyłaniem nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej
kuredu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie i Panie, której osoby post bedzie jako pierwszy na 1000stronie dostaje fleszeczkę w prezencie, oczywiście do konsupcji wspólnej na spocie a przyjedzie się MPK
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Myśmy też tak gnali do 2000 Al emieliśmy takich zarodników jak Raggaman i Nosfer :polew: _________________________________________________ Tetis dotarło do Ciebie PW :?: Bo jak się okazuje miewam jakieś problemy z wysyłaniem nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej wiadomość od Tetis do Suli wylądowała w mojej skrzynce :kox:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Myśmy też tak gnali do 2000 Al emieliśmy takich zarodników jak Raggaman i Nosfer :polew: _________________________________________________ Tetis dotarło do Ciebie PW :?: Bo jak się okazuje miewam jakieś problemy z wysyłaniem nic nie dostałam tylko uwazaj gdzie wysyłasz bo moze poszło gdzie indziej niezłe teksty Suli a już myślałem że jakaś laska do mnie śmiga bajere :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 I'm back :gwizdanie: i 10 stron do nadrobienia... hehe ciesz sie że tylko tyle
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Musashi plastiki progowe muszę zdemontować a to robota dla wariata, szczególnie jak zimno i są twarde i na wciski, co innego jak na śrubkach jak w Oplu czy AR. dlatego pytam. kiedys mialem firme, m.in. montowalismy audio do furek. w tych temperaturach zdarzaly sie porazki z pekajacymi plastikami....
Rekomendowane odpowiedzi