Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 na nasze forum to by sie kurs szybkiego czytania i pisania jednoczesnie przydal czytania? a kto to czyta chyba nikt :polew: piszą co wlizie
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 :polew: k**** brzuch mnie boli już buahahaha , karwa miałem film oglądać , a nie smiać się
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie trafiłem w końcu z podpisem ???
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 madas ja też nie wiedziałem, chciałem wysłać odpowiedź a tu komunikat, że wysłano 31 odpowiedzi i klikalem jak głupi :polew: k**** brzuch mnie boli już a co zes zezarl?
kuredu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 OKI ja już na prawdę spadam trzymać sie i czekam Adamie jutro za telefonem ale mnie wkurza ta wasza niepolskowośc - jak można czekać za telefonem?na telefon to ok. kiedys prawocwałem w jednej firmie i dzowni do mnie sekretarka i mówi że ktoś za mną czeka, odwracam się i mówie co do chu...nikogo nie ma i sie dowiedziałem jak to sie mowi gdy sie NA cos czeka o kutfa 11 wiadomosci gdy ja pisalem post
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie trafiłem w końcu z podpisem ??? :gwizdanie:
Suli Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie i Panie Poproszę o przerwę, gdyż idę sobie zrobić drinka
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 :polew: k**** brzuch mnie boli już buahahaha , karwa miałem film oglądać , a nie smiać się ja też zyrkam ale nie wiem zupełnie o czym śmiga ten film
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale człowiek opanuje , pisanie na klawie ,że ja pieprzę wystarczy gg do nauki szybkiego pisania... :gwizdanie: GG sie nie nadaje jest za wolnec :cool1:
variocustoms Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ive moja żona czasami się pyta co się tak głupio uśmiecham do tego monitora
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 OKI ja już na prawdę spadam trzymać sie i czekam Adamie jutro za telefonem ale mnie wkurza ta wasza niepolskowośc - jak można czekać za telefonem?na telefon to ok. kiedys prawocwałem w jednej firmie i dzowni do mnie sekretarka i mówi że ktoś za mną czeka, odwracam się i mówie co do chu...nikogo nie ma i sie dowiedziałem jak to sie mowi gdy sie NA cos czeka o kutfa 11 wiadomosci gdy ja pisalem post za dlugo piszesz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie trafiłem w końcu z podpisem ??? stary 10 w pysk :evil: :kox:
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ive moja żona czasami się pyta co się tak głupio uśmiecham do tego monitora powiedz jej ze gole baby widzisz
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 :polew: k**** brzuch mnie boli już buahahaha , karwa miałem film oglądać , a nie smiać się no wlasnie horror a ja padam ze smiechu sprofanowalismy Kinga, nas zaj..bie we snie
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ive moja żona czasami się pyta co się tak głupio uśmiecham do tego monitora u mnie jest to samo i pyta do tego czy psychiatre zawołać
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ive moja żona czasami się pyta co się tak głupio uśmiecham do tego monitora dobrze, że zony jeszcze nie mam , ale by była wojna z forum i mną hyhyhy
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ive moja żona czasami się pyta co się tak głupio uśmiecham do tego monitora u mnie jest to samo i pyta do tego czy psychiatre zawołać ale macie przesrane...
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ive moja żona czasami się pyta co się tak głupio uśmiecham do tego monitora u mnie jest to samo i pyta do tego czy psychiatre zawołać ale macie przesrane... no co Ty to się wszystko odbywa bez srania
Rekomendowane odpowiedzi