Iverson Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kalisz też w śniegu, więc nie podskakuj wiem bo o 10.00 wyjeżdżałem
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ale dzisiaj ten spam idzie... jak krew z nosa... co jest chopoki?? gdziesta sie pochowali? ja zaraz koncze prace na ten tydzien i spadam na piffko :gwizdanie: dzisiaj niestety nie uracze Was swoja obecnoscia na forum chyba ze poznym wieczorem albo jakos w nocy do uslyszonka
Iverson Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Pany no co jest , zegar tyka , a wszystko stoi w miejscu :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 :hi: i znowu na spamowane, że ho ho dzięki za spota panowie i panie
Młodzik Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 obecny spot megamadafaka Najpiękniejsze panie ze wszystkich dotychczasowych spotów :naughty:
Iverson Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 dzięki za spota panowie i panie jesteście normalne buraki obecny spot megamadafaka jesteście normalne buraki
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 obecny spot megamadafaka Najpiękniejsze panie ze wszystkich dotychczasowych spotów :naughty: ja bym powiedzial kolejne piekne panie na spotach
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 IVE nie powtarzaj sie hyhy no zaraz a ekipa spi? madas milczysz? chory czy nie mozesz dojsc do siebie po poznanskich.... korkach?
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ej co mnie ominęło ..... niestety, opuszczasz sie
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 IVE nie powtarzaj sie hyhy no zaraz a ekipa spi? madas milczysz? chory czy nie mozesz dojsc do siebie po poznanskich.... korkach? przecież nie było dużych korków ...nie mogę dojść przez ten RS4 na wyświtlaczu
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 no zaraz a ekipa spi? madas milczysz? chory czy nie mozesz dojsc do siebie po poznanskich.... korkach? przecież nie było dużych korków ...nie mogę dojść przez ten RS4 na wyświtlaczu no ja tez przez to w sumie
Młodzik Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 no zaraz a ekipa spi? madas milczysz? chory czy nie mozesz dojsc do siebie po poznanskich.... korkach? przecież nie było dużych korków ...nie mogę dojść przez ten RS4 na wyświtlaczu no ja tez przez to w sumie a u mnie na wyświetlaczu w concercie da sie to zrobić :mysli: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi