kuredu Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 a popodglądać też fajna sprawa :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 pisac, nie podgladac przecież piszemy ja do denisa, zagladal i.... gdzie jest?
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 pisac, nie podgladac przecież piszemy ja do denisa, zagladal i.... gdzie jest? poważnie był .... nawet nie zauważyłem
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :hi: nie na msze zaraz pójdę a to dlaczemu?
kuredu Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :hi: powitać narciarza trzeba było sobie narty założyć plus linka holownicza, znajomych za kierownikce i by cie pociagneli po drodze, zawsze bys se dodatkowo pokezdził
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 niech ktos wezmie ten snieg kurde śnieg napadał Ci do chaty
fantastic Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 sinior FANTASTIC bedziesz w niedziele na spocie???? raczej nie prze pana - 650 km na spota specjalnie jechać to conajmniej o 50 za dużo, będe na spocie dopiero pod koniec marca
Młodzik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :hi: powitać narciarza trzeba było sobie narty założyć plus linka holownicza, znajomych za kierownikce i by cie pociagneli po drodze, zawsze bys se dodatkowo pokezdził po dzisiejszym dniu mam dosyć nart, wszystko mnie boli :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 sinior FANTASTIC bedziesz w niedziele na spocie???? raczej nie prze pana - 650 km na spota specjalnie jechać to conajmniej o 50 za dużo, będe na spocie dopiero pod koniec marca to co nie pyknął byś już tych 50
kuredu Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 :hi: powitać narciarza trzeba było sobie narty założyć plus linka holownicza, znajomych za kierownikce i by cie pociagneli po drodze, zawsze bys se dodatkowo pokezdził po dzisiejszym dniu mam dosyć nart, wszystko mnie boli :gwizdanie: :gwizdanie: czyli pare razy się ze śniegiem pocałowałes
fantastic Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 może by pyknął jakby nie prom bo to dodatkowo 4h a w sumie 12 h jazdy - musiałbym już w sobote wyjechać :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:51_________________________________________________cześć Suli
Rekomendowane odpowiedzi