Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 o własnie zauważyłem ze Pepin też nie jest różowy, e to nie bede sam i ja tez nie jestem rozowy aaaaaa spoko daj sobie jeszcze czasu
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 musashi zielony to kolor roku 2009 przynajmniej w "modzie"
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 PEPIN PEPIN PEPIN PEPIN PEPIN PEPIN PEPIN PEPIN PEPIN :good:
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 o własnie zauważyłem ze Pepin też nie jest różowy, e to nie bede sam i ja tez nie jestem rozowy To trzeba Cie takim zrobic.. :gwizdanie: bedac niebieskim, trzeba pic duzo whisky. zolty z niebieskim daje zielony
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 PEPIN Dawaj Pepin na różowego z bananem na twarzy
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 BTW robimy w tym tygodniu wypad na kreglo-bilard
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Musashi a kiedy dokładnie ???? Bo jesteśmy z żonką zainteresowani
nike21 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 BTW robimy w tym tygodniu wypad na kreglo-bilard ja dopiero w czwartek mam swieto... matki boskiej pienieznej
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 to mam plan, bo ja za bardzo sie nie znam na niektorych zagadnieniach technicznych wiec może jak beda jakies działy gdzie nie bardzo bede wiedzial co napisac to wtedy ktos z WAS napisze mi na gg co i jak, a ja później bede zgrywał cfaniaka i postów naleci
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 to mam plan, bo ja za bardzo sie nie znam na niektorych zagadnieniach technicznych wiec może jak beda jakies działy gdzie nie bardzo bede wiedzial co napisac to wtedy ktos z WAS napisze mi na gg co i jak, a ja później bede zgrywał cfaniaka i postów naleci :evil: Kuredu masz żyłkę do ineresów widzę
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Panowie idę powoli w kimono bis morgen
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 ja dopiero w czwartek mam swieto... matki boskiej pienieznej no to wypad czwartek lub piatek
ykk Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 o własnie zauważyłem ze Pepin też nie jest różowy, e to nie bede sam i ja tez nie jestem rozowy To trzeba Cie takim zrobic.. :gwizdanie: bedac niebieskim, trzeba pic duzo whisky. zolty z niebieskim daje zielony Jak sie pije denaturat, to staje sie fioletowym..
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 bedac niebieskim, trzeba pic duzo whisky. zolty z niebieskim daje zielony Jak sie pije denaturat, to staje sie fioletowym.. to juz zalezy od indywidualnych psycho-preferencji kolorystycznych lubie whisky, BTW wasze zdrowko,
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Musashi a kiedy dokładnie ???? Bo jesteśmy z żonką zainteresowani spodobało Ci się widze
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Musashi przyznaj sie ze piles: piołunówke, ulubiony trunek dekadencji jasne
Rekomendowane odpowiedzi