Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Tetisku[/b] na kawkę się zapowiadam z Marcinem :gwizdanie no właśnie na jutro was zapraszałam,bo od rana znowu ten sam skład co ostatnio w salonie ma być ooooooooooooo Marcin słyszysz to :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Tetisku[/b] na kawkę się zapowiadam z Marcinem :gwizdanie no właśnie na jutro was zapraszałam,bo od rana znowu ten sam skład co ostatnio w salonie ma być ooooooooooooo Marcin słyszysz to :gwizdanie: nic nie slysze
ykk Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Tetisku[/b] na kawkę się zapowiadam z Marcinem :gwizdanie no właśnie na jutro was zapraszałam,bo od rana znowu ten sam skład co ostatnio w salonie ma być ooooooooooooo Marcin słyszysz to :gwizdanie: nic nie slysze Pozyczyc patyczka..?
Suli Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Dobra, tym razem ja spadam Całusek (w rękę ) Pani i strzałka pozostałym
Musashi Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Pozyczyc patyczka..? a od kiedy slucha sie patyczkami?
Musashi Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Musashi co najwyzej sie czysci.. patyczki to mozna strugac i nie tylko patyczki
Musashi Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Tych sie na 100% nie struga.. jakies zielone? jesli juz to moze do czyszczenia nosa, pod kolor byloby po uzyciu
Musashi Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Moze to sa patyczki dla moda..? tutaj bardziej uniwersalny zestaw do czyszczenia roznych otworow, wielorazowego uzytku i nie tylko dla modow
ykk Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Cos mi w tym nie pasuje.. To "mile" powinno byc na poczatku..
Musashi Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Cos mi w tym nie pasuje.. To "mile" powinno byc na poczatku.. teraz dobrze?
Iverson Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 siemanko , tak na miły poranek , optymistyczna i jakże realistyczna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w
Rekomendowane odpowiedzi