wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Wentylek dobrze że masz humor ....bo ja zdycham ...gorączke mam ...ale forum to forum siedzieć trza życzę zdrowia ja tak miałem kilka dni wstecz, a humor to mam zawsze :hi: to tak jak ja ...zapytaj mojej żony ..jak jest tam gdzieś obok gdzie koło ciebie bo koło mnie jej nie ma :mysli: :polew: oż k**** to gdzie ona się szlaja zobacz w łóżku może czeka na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co Ty już mnie nie lubi ...znika w nocy często na lufry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 podobno jak córka jest podobna do taty a syn do mamy to dobrze ale tylko do szyi no tylko kolego :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 23:42_________________________________________________ co Ty już mnie nie lubi ...znika w nocy często na lufry a może za mało ją grzejesz :sex:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 23:43_________________________________________________ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 tak za mało co Ty jestem jak kaloryfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 tak za mało co Ty jestem jak kaloryfer ale moze zimny [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 23:48_________________________________________________dobra pany spadam nara do jutra :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ja też uciekam .... bo nie daję rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 tak za mało co Ty jestem jak kaloryfer mozesz sie zatrudniac jako mobilne CO [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 23:54_________________________________________________to dobranoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 tak za mało co Ty jestem jak kaloryfer ale moze zimny i zapowietrzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 EJ!! A wy co?? Taka młoda godzina a wy już śpicie?!?! a potem moderatore mówi, że to ja tak wcześnie chodzę spać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Siema z rana Powiem tylko, że wszystko nadrobiłem i pozostawiam bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 cześć wsim Yelo ależ skomentuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ale o so chozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ale o so chozi o widzę dzisiaj dobry humorek od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 tak bo jadę do Tbg , to jakże miałoby być inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 tak bo jadę do Tbg , to jakże miałoby być inaczej wiem i pewnie dlatego dobry nastrój ..... jedź ostrożnie kolieżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 jedź ostrożnie kolieżko oczywiaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a ja dzisiaj chory jestem i muszę jechać do pracy ..... mam nadzieję że jest Wam mnie żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a ja dzisiaj chory jestem i muszę jechać do pracy ..... mam nadzieję że jest Wam mnie żal hyhy idź na L4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nie mogę , bo nie wypłacą mi poborów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi