Pawel_Poznan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 o Suli w końcu wyrwał się z zakorkowanej stolicy do Wlkp ... podobno dzisiaj jedne światła u Was nie działały i już całe miasto legło w gruzach Ja tam na wioskę po drugiej stronie rzeki staram się nie jeździć jak nie muszę Z Pragi jestem Co do reszty http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1588476,0,,ministerstwo_zrywa_negocjacje_w_sprawie_autostrady_do_lodzi,wiadomosc.html ;( :wallbash: :fool: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :ranting1: :thumbdown: czyli dopiero w 2013 przyjedziesz do nas na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Żeby Na spota do Poznania po A2 to mnie chyba moje dzieci będą wozić ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 o Suli w końcu wyrwał się z zakorkowanej stolicy do Wlkp ... podobno dzisiaj jedne światła u Was nie działały i już całe miasto legło w gruzach Ja tam na wioskę po drugiej stronie rzeki staram się nie jeździć jak nie muszę Z Pragi jestem Co do reszty http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1588476,0,,ministerstwo_zrywa_negocjacje_w_sprawie_autostrady_do_lodzi,wiadomosc.html ;( szczerze to mi bardziej by pasowało żeby zrobili autobane do granicy zachodniej .. a to do Wawy przesunęli ździebbko na południe żebym miał do rodziców bliżej/szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Żeby Na spota do Poznania po A2 to mnie chyba moje dzieci będą wozić ;( ;( :polew: no co Ty .... chyba wnuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Żeby Na spota do Poznania po A2 to mnie chyba moje dzieci będą wozić ;( ;( :polew: no co Ty .... chyba wnuki Baaardzo śmieszne Łapię doła:dziura: :thumbdown: - idę się napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Żeby Na spota do Poznania po A2 to mnie chyba moje dzieci będą wozić ;( ;( :polew: no co Ty .... chyba wnuki Baaardzo śmieszne Łapię doła:dziura: :thumbdown: - idę się napić a co będziesz chlipał tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 madas sfochowales sie na mnie za cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 madas sfochowales sie na mnie za cos ? nie ....czemu a coś przeskrobałeś Adasiek [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 23:55_________________________________________________ madas sfochowales sie na mnie za cos ? Musashi zostawił Ci info do Twojego pytanie na poprzedniej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 madas sfochowales sie na mnie za cos ? nie ....czemu a coś przeskrobałeś Adasiek nic nie przeskrobalem, tylko cos ostatnio taki malomowny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 madas sfochowales sie na mnie za cos ? nie ....czemu a coś przeskrobałeś Adasiek nic nie przeskrobalem, tylko cos ostatnio taki malomowny :gwizdanie: aaaa bo chory byłem i dzisiaj po pifku puściło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a widzialem, dziekuje juz do Niego tam daje na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a widzialem, dziekuje juz do Niego tam daje na PW on zamroczony po browarach kręglowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 tak bym sie juz pochwalil wynikiem, a tak to bejbe niesprawna bo mi paliwo odcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 tak bym sie juz pochwalil wynikiem, a tak to bejbe niesprawna bo mi paliwo odcina kurde nie dobrze ale mam nadzieję że do spota się uporasz z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 tak bym sie juz pochwalil wynikiem, a tak to bejbe niesprawna bo mi paliwo odcina kurde nie dobrze ale mam nadzieję że do spota się uporasz z tym do niedzielnego ? no co Ty.. w srode dopiero bede jechal do ASO zeby mi zrobili to, i mam nadzieje ze to zrobia, bo jak nie to wpie... :decayed: :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 00:03_________________________________________________a tymczasem moze Musashi cos podpowie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to nie będzie Ci na spocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to nie będzie Ci na spocie?? bede, jezdzic sie da, ale delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to nie będzie Ci na spocie?? bede, jezdzic sie da, ale delikatnie no to super ... bardzo się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to nie będzie Ci na spocie?? bede, jezdzic sie da, ale delikatnie no to super ... bardzo się cieszę a ja tak nie lubie delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi