wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 n Nie licząc Ive i Azuni i Yelo to trochę A4ek się uzbiera + jedna Corsa pewnie o to wygląda na to że spocik bedzie udany,a zreszta z tego co wiem a jeszcze nie byłem to u was zawsze udany :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie licząc Ive i Azuni i Yelo to trochę A4ek się uzbiera + jedna Corsa pewnie i jedno A3 tez będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 wentyl Ty też będziesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie licząc Ive i Azuni i Yelo to trochę A4ek się uzbiera + jedna Corsa pewnie i jedno A3 tez będzie tak a kto będzie A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 wentyl Ty też będziesz ?? oczywiscie już nie mogę sie doczekac ,muszę byc :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 22:56_________________________________________________ Nie licząc Ive i Azuni i Yelo to trochę A4ek się uzbiera + jedna Corsa pewnie i jedno A3 tez będzie tak a kto będzie A3 no właśnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie wiem, ale słyszałem, że fajny z niego chłopak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie wiem, ale słyszałem, że fajny z niego chłopak... a to sie okaże :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 22:59_________________________________________________o widze że prezes kontroluje sytuacje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 22:59_________________________________________________ :hi: witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie wiem, ale słyszałem, że fajny z niego chłopak... zdania są podzielone :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Hmm zawsze można coś zmienić w B6 ew. zamienić na B7 z chęcią bym zamienił ale do takiej co bym chciał to mnie po prostu nie stac :mysli: :wallbash:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:03_________________________________________________o i kolega madas zagląda brywieczór :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 co chłopaki robita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 o ucikł :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:05_________________________________________________ co chłopaki robita a nic tak sobie siedzimy i w monitor sie gapimy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no ja oglądam na 2 Hakera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no ja oglądam na 2 Hakera i co dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no ja oglądam na 2 Hakera i co dobry chyba tak.... póki co może być :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie wiem, ale słyszałem, że fajny z niego chłopak... zdania są podzielone :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie wiem, ale słyszałem, że fajny z niego chłopak... zdania są podzielone :gwizdanie: nie znam tego kolesia z A3 ale słyszałem różne rzeczy na jego temat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dobra ja spadam nara do juterka,Madas tak jak było uzgodnione :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie znam tego kolesia z A3 ale słyszałem różne rzeczy na jego temat :gwizdanie: ciekawe co tam o nim słyszałeś... [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:13_________________________________________________narka Wentyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 o widze że prezes kontroluje sytuacje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no mam wszystko pod kontrolą - jak zawsze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja też spadam - do jutra Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi