Adas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dobranoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 cześć Adas jakl tam pifko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Będę dzis choć raczej krótko. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Będę dzis choć raczej krótko. :( sorry miało być dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 spadam do wyra... do dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 :hi:tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 śpiochy!! ja jeszcze tutaj na chwile zawitałem bo nie mogłem sobie poradzić z gg i przez to nie mogłem usnąć, więc wstałem, zrobiłem i idę spać dalej :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 śpiochy!! ja jeszcze tutaj na chwile zawitałem bo nie mogłem sobie poradzić z gg i przez to nie mogłem usnąć, więc wstałem, zrobiłem i idę spać dalej :hi: i jak GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 cześć Adas jakl tam pifko ?? pycha bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a Wojtek śpi jakoś podobnie do mlodzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 dobry !! pobudka śpiochy [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:42_________________________________________________cze wojtek co tam panie słychać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 dobry !! pobudka śpiochy [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:42_________________________________________________cze wojtek co tam panie słychać ? a w porządku, dziękuje pogoda się trochę popsuła w Pzn ale to dobrze, bo mam brudną furę a co tam w Szwecji słychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 brzydka pogoda w Poznaniu ? to niedobrze, u mnie narazie ladnie i myslalem ze tez tam dojade z czystym autkiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:47_________________________________________________dmuchnijcie chmury gdzies na polnoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 :hi: i jak GG? słyszałem, że na forum mamy dwie plotkary z prawdziwego zdarzenia :polew: [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:49_________________________________________________Adas a będziesz dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 brzydka pogoda w Poznaniu ? to niedobrze, u mnie narazie ladnie i myslalem ze tez tam dojade z czystym autkiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:47_________________________________________________dmuchnijcie chmury gdzies na polnoc nie pada, ale tak jakoś mokro jest po nocy ale będzie git pewnie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 siema mlody powiedz no.. latwo znalezc wjazd do parkingow podziemnych w king krosie ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:52_________________________________________________ Adas a będziesz dzisiaj? pewnie tez pytam [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:53_________________________________________________ brzydka pogoda w Poznaniu ? to niedobrze, u mnie narazie ladnie i myslalem ze tez tam dojade z czystym autkiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:47_________________________________________________dmuchnijcie chmury gdzies na polnoc nie pada, ale tak jakoś mokro jest po nocy ale będzie git pewnie później u mnie suchutko przydalyby sie jakies auta-szczoty, zeby zamiotly ten piasek z ulic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 też sie pogoda zepsułą ale znając życie i tutejsze zmiany to prawdopodobnie sie ociepli po południu[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:54_________________________________________________ siema mlody powiedz no.. latwo znalezc wjazd do parkingow podziemnych w king krosie ? :gwizdanie: ja pierwszy raz to błądziłęm z 10 min zanim znalazłem - najlepiej zapytać tam kogoś na miejscu jak będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 tak. ale jeśli chcesz to możemy spotkać sie gdzieś i pojedziemy razem. ja teraz musze uciekać jak by co to odezwij sie na mojego koma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi