Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 jak dla mnie Luboń super :good:! dojazd rzeczywiście bardzo dobry a do tego jeszcze od niedawna w luboniu mieszkam i tam na parkingu jest zawsze pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 oooo jest szuja morska no, chce sie na BuM forum zapisac [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 21:35 HIHIHI - juz sie zapisalem!! jestem jedynym forumowiczem na bmw5er przyznajacym sie do przynaleznosci do a4klubu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Michał jak to na warsztat nie lepiej do kina albo do łó.... http://pl.youtube.com/watch?v=ziYntWzX0FE i czesc druga http://pl.youtube.com/watch?v=vjwRerBfft4&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 BMW to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 BMW to zło a Ci powiem ze marzy mi sie stara 6 ze szpera... ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 BMW to zło tylko wylezc ze srodka nie chcial kolega!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 bo było nudno i usnąłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 A tu znowu o pierdołach gadacie, lepiej mi się przyznawać kto nie oddał jeszcze głosu? http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs-t47717.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 To pewnie cheerleaderki zamawiane na spoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... prywatny haremik!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 to na nasze też musimy cos przytargać ..... [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:17_________________________________________________w polsce obowiązuje monogamia przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 jak dla mnie Luboń super :good:! dojazd rzeczywiście bardzo dobry a do tego jeszcze od niedawna w luboniu mieszkam i tam na parkingu jest zawsze pusto. osobom, ktore przyjezdzaja spoza poznania tez latwiej nie pakowac sie do miasta [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:25_________________________________________________ A tu znowu o pierdołach gadacie, lepiej mi się przyznawać kto nie oddał jeszcze głosu? http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs-t47717.0.html ja :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:27_________________________________________________ a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... prywatny haremik!! ty tak oficjalnie nt haremow? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ja :gwizdanie: Mam nadzieję, że już naprawiłeś swój błąd, bo różnie w życiu bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 osobom, ktore przyjezdzaja spoza poznania tez latwiej nie pakowac sie do miasta w sumie spotkanie w Pestce spowoduje przejazd przez całe miasto np z Kalisza albo Ostrowa Wlkp. więc Luboń Factory będzie optymalnym miejscem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... prywatny haremik!! ..Ty czekaj, czekaj, czy ja mam numer do Magdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... prywatny haremik!! ..Ty czekaj, czekaj, czy ja mam numer do Magdy... Magda pewnie wie ale co ma powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... prywatny haremik!! ..Ty czekaj, czekaj, czy ja mam numer do Magdy... Magda pewnie wie ale co ma powiedzieć a kto wie czy wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... prywatny haremik!! ..Ty czekaj, czekaj, czy ja mam numer do Magdy... Magda pewnie wie ale co ma powiedzieć a kto wie czy wie no czy Magda M wie, że Piotr ją kocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a te panienki z podpisu to też forumowiczki BMW czy koleżanki z imprezy... prywatny haremik!! ..Ty czekaj, czekaj, czy ja mam numer do Magdy... Magda pewnie wie ale co ma powiedzieć a kto wie czy wie no czy Magda M wie, że Piotr ją kocha. a ta, to napewno nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi