Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a gdzie Marcinek uciekł coś mi tu śmierdzi moze zdjecia obrabia i zaskoczy nas nimi przed swietami Bozego Narodzenia nie wierzę w takie rzeczy :>
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a gdzie Marcinek uciekł coś mi tu śmierdzi moze zdjecia obrabia i zaskoczy nas nimi przed swietami Bozego Narodzenia nie wierzę w takie rzeczy :> blogoslawieni Ci ktorzy nie widzieli a uwierzyli :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a gdzie Marcinek uciekł coś mi tu śmierdzi moze poszedł mnie zbanowa
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ty mi pisma św nie cytuj czasem lubie wiem wiem na księdza miałeś iść
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ty mi pisma św nie cytuj czasem lubie wiem wiem na księdza miałeś iść noo... jak moj ojciec :polew:
wentyl Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 no widze że już wszyscy w domach ja tez juz dotarłem, dzięki pany za spocik,towarzystwo i reszta jest na 6 :good:
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 wiem wiem na księdza miałeś iść noo... jak moj ojciec :polew: Twój starszy był księdzem [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 21:15_________________________________________________ no widze że już wszyscy w domach ja tez juz dotarłem, dzięki pany za spocik,towarzystwo i reszta jest na 6 :good: a jaka skala
wentyl Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 było za***iście ,a i ładne kobiałki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 było za***iście ,a i ładne kobiałki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak ogólnie czy nasze żonki
wentyl Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 wiem wiem na księdza miałeś iść noo... jak moj ojciec :polew: Twój starszy był księdzem [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 21:15_________________________________________________ no widze że już wszyscy w domach ja tez juz dotarłem, dzięki pany za spocik,towarzystwo i reszta jest na 6 :good: a jaka skala skala 6na 6 czyli ode mnie ocena max za wszystko[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 21:16_________________________________________________ było za***iście ,a i ładne kobiałki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak ogólnie czy nasze żonki tez a własnie pozdrowic je prosze ode mnie
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 wiem wiem na księdza miałeś iść noo... jak moj ojciec :polew: Twój starszy był księdzem no co Ty zartuje... ale jest taki tekst: bede ksiedzem jak moj ojciec... nie znasz?
wentyl Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 jeśli chodzi o zonki to są poza dyskusja przeciez nic i nikt im nie dorówna
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 wiem wiem na księdza miałeś iść noo... jak moj ojciec :polew: Twój starszy był księdzem no co Ty zartuje... ale jest taki tekst: bede ksiedzem jak moj ojciec... nie znasz? wiem że żartujesz a ja żartuje że się nie zanm na żartach o żartach
wentyl Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 nastepnym razem będę z rodzinka [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 21:19_________________________________________________a Nike gdzies ty znikł pózniej chłopie :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 nastepnym razem będę z rodzinka ja też raczej ...bo to już tradycja się robi powoli
wentyl Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 dobra spadam na chwile coś wszamac bo zgłodniałem
Rekomendowane odpowiedzi