Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 http://www.furious.pl/video/street-racing-documentary.htm
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 widze że wszyscy śpią więc mówie dobranoc :gwizdanie:
emperorek Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 czy ma ktos z was na sprzedaż wkład do lusterka (prawy) podgrzewany do a4 b6
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 nie ten dzial, zapytaj w dziale kupie. czesc spamerzy, zaspaliscie czy co?
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 cześć moderatorze nie zaspaliśmy, pewnie niektórzy ciężko od rana pracują :embarrassed:ale na szczęście ja za ciężko nie...a Ty widze że tez nie za cieżko..
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 przesadzilem dzisiaj, siedzialem do 6:30 ;(
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja pierdykam coś Ty do tej godziny robił?? [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 10:09_________________________________________________a Ty już w pracy czy praca w domu?
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 kurfa do roboty lesery...kontrole mam w czwartek i piątek i zajob w sracz...chcę do domu
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 HIHIHI - juz sie zapisalem!! jestem jedynym forumowiczem na bmw5er przyznajacym sie do przynaleznosci do a4klubu!! A ja jestem ciągle kubowicz4sm Vectra Unlimited .. gdzie przez długi czas prezesowałem .. i tydzień temu chyab juz 10ty zlot tego klubu zaliczyłem I że by zadośćuczynić .. cały zlot A4K chodizłęm w koszulce i polacze VU tyo teraz miałem już koszulke A4K na zlocie VU
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 od razu lesery. poniedzialek jest dzien buforowy po weekendzie[br]Dopisany: 06 Październik 2008, 12:15_________________________________________________ HIHIHI - juz sie zapisalem!! jestem jedynym forumowiczem na bmw5er przyznajacym sie do przynaleznosci do a4klubu!! A ja jestem ciągle kubowicz4sm Vectra Unlimited .. gdzie przez długi czas prezesowałem .. i tydzień temu chyab juz 10ty zlot tego klubu zaliczyłem I że by zadośćuczynić .. cały zlot A4K chodizłęm w koszulce i polacze VU tyo teraz miałem już koszulke A4K na zlocie VU to ty wywrotowiec niezly jestes. :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 to na nasze też musimy cos przytargać ..... [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:17_________________________________________________w polsce obowiązuje monogamia przypominam no tak ... jeden spot jedna laska ... ale zawsze inna ..
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 to na nasze też musimy cos przytargać ..... [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:17_________________________________________________w polsce obowiązuje monogamia przypominam no tak ... jeden spot jedna laska ... ale zawsze inna .. ciekawa regula, chyba zaczne sympatyzowac z wieksza iloscia klubow
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja znam Musashi jeden fajny klub dla Ciebie-"Klub Seniora" buahahahaha
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja znam Musashi jeden fajny klub dla Ciebie-"Klub Seniora" buahahahaha wiesz co jak to jest z winem
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 tak, tak, tak sobie tłumacz...btw zaraz obiad
Azunia Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 witam dzieki chlopcy za glosy na nasza dzidzie to spotujemy za dwa tyg?
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 witam dzieki chlopcy za glosy na nasza dzidzie to spotujemy za dwa tyg? witamy mamę spotujemy koniecznie.
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 BTW. co do miejsca spotów ... to w Pestce jest ciepło .. w Luboniu przy FO .. jest jak w KK wieje no i wrazie co można łatwo pójść do kina, bilard czy kręgle w PLAZie i jest dobry dojazd tramwajkiem ponadto mozna podjechać pod MAKRO/CARMENA i umyć sobie autko szybko samemu ...
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 kurcze poszedłem na godzine na spacer z córeczką a tłum tu że hohoho.. co do miejsca na spot to Pepin ma racje jeśli chodzi o zawieruchy w Luboniu, jest to wszak garaż ale nie całkiem zamknięty wręcz pół otwarty.....ja jestem otwarty na wszelkie Wasze propozycje miejsca spotu....
Rekomendowane odpowiedzi