Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 witojcie cześć Wojtek gdzie Ty cały dzionek byłeś
slaweq Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 witaj Slaweq madasq Jak tam? zonka odpusciła szlaban
kuredu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dobrywieczór pusto na mieście i spalanie od Madasa do mnie 7,5L- normalnie nie może byc
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kuredu jedziemy razem po twojej wizycie w "gabinecie" Madas zerknij w statystyki
Piechol Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 cześć Wojtek gdzie Ty cały dzionek byłeś a tu i tam zajęcia miałem a teraz musiałem się trochę pouczyć bo jutro wejściówka a co wchodziłem to było tyle do czytania, że już nie miałem siły pisać nic
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 witaj Slaweq madasq Jak tam? zonka odpusciła szlaban żonka zadowolona po spocie teraz wystawiła nogę do głaskania i zasypia .....a ja klikam na forum .... spocik też mieliście udany jak my ....prawie podobnie aut jak u nas
kuredu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kuredu jedziemy razem po twojej wizycie w "gabinecie"
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a mi cos nie trzyma sie ulicy na tych zimowkach za 3 tygodnie zmieniam na szersze letnie wreszcie..
kuredu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ale bedziemy zapier.... :gwizdanie: 60-90km/h
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kuredu jedziemy razem po twojej wizycie w "gabinecie" Madas zerknij w statystyki patrzyłem z godz temu
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kuredu 160-190 jedynki z frontu Ci spadły
slaweq Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 witaj Slaweq madasq Jak tam? zonka odpusciła szlaban żonka zadowolona po spocie teraz wystawiła nogę do głaskania i zasypia .....a ja klikam na forum .... spocik też mieliście udany jak my ....prawie podobnie aut jak u nas No u nas spocik udany, ale i tak nie było wszystkich..., a mógł być rekord frekwencji Moja żonka dla odmiany nie zadowolona bo wspominam coś o felgac 19" a ta mi marudzi, że za duże ehh z tymi kobitami
kuredu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kuredu 160-190 jedynki z frontu Ci spadły ups ale ze mnie gapa
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Teraz się statystyki poprawiły przynajmniej co do dziennych oczywiście Ciebie pokonać nie da rady ale z miejsca 0 na 3cie wleciałem za nikusiem
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No u nas spocik udany, ale i tak nie było wszystkich..., a mógł być rekord frekwencji Moja żonka dla odmiany nie zadowolona bo wspominam coś o felgac 19" a ta mi marudzi, że za duże ehh z tymi kobitami u nas padł rekord 21 autek ale spoty bujamy od kilku mies więc liczymmy że co chwile będziemy zwiększać poprzeczkę ...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Czy ktoś zauważył w opisie następnego spotu że, Ive walnął się o rok wstecz ????? hihi ciekawe co przypalał [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:25_________________________________________________Swoją drogą Adas też nieźle trzepie wiadomości
Musashi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No u nas spocik udany, ale i tak nie było wszystkich..., a mógł być rekord frekwencji Moja żonka dla odmiany nie zadowolona bo wspominam coś o felgac 19" a ta mi marudzi, że za duże ehh z tymi kobitami u nas padł rekord 21 autek ale spoty bujamy od kilku mies więc liczymmy że co chwile będziemy zwiększać poprzeczkę ... jak dojdziemy do 50ciu, obecnosc na spocie tylko dla posiadaczy wjazdowek
Suli Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Moja żonka dla odmiany nie zadowolona bo wspominam coś o felgac 19" a ta mi marudzi, że za duże ehh z tymi kobitami Zwłaszcza z takim, które dobrze czają temat
Rekomendowane odpowiedzi