Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a glosowanie w ankiecie wcale... ponownie namawiam wszystkich jadacych na zlot do Bukowiny o zaglosowanie --> http://www.a4-klub.pl/smf/trasa_zlotu_do_bukowiny_tatrzanskiej-t68451.0.html ja już zagłosowałem :gwizdanie: ja właśnie głosuje [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:32_________________________________________________Adaś podziękuj żonie za Pyszną kawę (a raczej za obydwie kawy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 AZUNIA staramy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 wiem... jeszcze 6 osob... czekamy chopoki ja tez dalem glosa wypilem sobie 2 drinki i chyba sie poloze bo zmeczon jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 IVE byłem w Kaliszforni przed wyjazdem do SE - troche tam pedalsko jest ale ogólnie miło i nie wpadłeś się przywitać , btw ja tam patrzę na laski a nie na "pedałuf" , a laseczki śliczniuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> na pewno nie zdradzi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dobry wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 kolekcjoner kości - polsat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dobry wieczor witamy szefa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dobry wieczor czesc Prezes[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:42_________________________________________________ kolekcjoner kości - polsat ogladam własnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dobry wieczor witam pana poraz kolejny dzisiaj :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie :mysli: ciakwe kto polegnie pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie :mysli: ciakwe kto polegnie pierwszy... jak to kto Adaś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie :mysli: ciakwe kto polegnie pierwszy... jak to kto? Janek Wisniewski padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie :mysli: ciakwe kto polegnie pierwszy... jak to kto Adaś :polew: Adas jest organizatorem imprezy pod stolem... nie slyszales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 o ja pitole kto chciał o 2 wyjechać? nikus napewno wie :> a wiem :> wydusimy to z Ciebie prz kolejnym drinku w Bukowinie :mysli: ciakwe kto polegnie pierwszy... jak to kto Adaś :polew: Adas jest organizatorem imprezy pod stolem... nie slyszales? HeHe Dobre :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi