Deszcz Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Przysnałem na jakis czas i znowu tyle stron do czytania... ehh, jak ja Wam zazdroszcze tej Bukowiny i tych atrakcji aż żal dupe sciska
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 aż żal dupe sciska to trzeba rozprezyc, zeby nie zalegalo :polew:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Przysnałem na jakis czas i znowu tyle stron do czytania... ehh, jak ja Wam zazdroszcze tej Bukowiny i tych atrakcji aż żal dupe sciska zamiast zazdroscic to bys sie zapisal... :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 aż żal dupe sciska to trzeba rozprezyc, zeby nie zalegalo :polew: dobre :polew:
wentyl Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Przysnałem na jakis czas i znowu tyle stron do czytania... ehh, jak ja Wam zazdroszcze tej Bukowiny i tych atrakcji aż żal dupe sciska zamiast zazdroscic to bys sie zapisal... :gwizdanie: zawsze by było nas więcej :good:
tetis Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Przysnałem na jakis czas i znowu tyle stron do czytania... ehh, jak ja Wam zazdroszcze tej Bukowiny i tych atrakcji aż żal dupe sciska bo tez w tym terminie narciochów Ci się zachciało
Deszcz Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Zapisany juz byłem, tyle ze zmuszony byłem sie wypisac.... w kazdym razie bede z Wami myslami...
wentyl Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Przysnałem na jakis czas i znowu tyle stron do czytania... ehh, jak ja Wam zazdroszcze tej Bukowiny i tych atrakcji aż żal dupe sciska oj to był chyba sen zimowy :polew: [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:14_________________________________________________dobra czas lulu,rano do roboty siema i do jutra :hi:
tetis Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ,grzecznie melduję nowy wątek juz jest-tak na zaś Polecenie zostało wykonane :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_pozaspotowekreglebilard_i_inne-t68817.0.html
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dobra czas lulu,rano do roboty siema i do jutra :hi: [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:17_________________________________________________ ,grzecznie melduję nowy wątek juz jest-tak na zaś Polecenie zostało wykonane :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_pozaspotowekreglebilard_i_inne-t68817.0.html :oklaski: :oklaski: :oklaski:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 narka wentylek [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:20_________________________________________________ ,grzecznie melduję nowy wątek juz jest-tak na zaś Polecenie zostało wykonane :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_pozaspotowekreglebilard_i_inne-t68817.0.html tetis dobry pomysl
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 bravo Tetis świętny pomysł z tym wątkiem :good:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 bravo Tetis świętny pomysł z tym wątkiem :good: Ty tez sobie drzemke uciales?
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 bravo Tetis świętny pomysł z tym wątkiem :good: Ty tez sobie drzemke uciales? miał dziś dużo gości (a niektórzy dwa razy dziś sie na kawę do niego wprosili) więc ma prawo być wymęczony :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 bravo Tetis świętny pomysł z tym wątkiem :good: Ty tez sobie drzemke uciales? dokładnie taką przyjemną :gwizdanie: :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Hej! dobry wieczór wszystkim Madas mam pytanko czy dostałeś mejla ,albo Musashi bo pytam od niedzieli prezesa i brak odp. niewiem czy to olewka świeżaka czy mój złom znowu szwankuje
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Hej! dobry wieczór wszystkim Madas mam pytanko czy dostałeś mejla ,albo Musashi bo pytam od niedzieli prezesa i brak odp. niewiem czy to olewka świeżaka czy mój złom znowu szwankuje prezes zabiegany, ale nikogo nie olewa
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Hej! dobry wieczór wszystkim Madas mam pytanko czy dostałeś mejla ,albo Musashi bo pytam od niedzieli prezesa i brak odp. niewiem czy to olewka świeżaka czy mój złom znowu szwankuje jesli mozna to spytaj tu na glownym
Rekomendowane odpowiedzi