pastaldo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ach tem mrogal i jego expresja :polew: niestety muszę Cie zgasić to nie ekspresja mrogala.... to cytat!!! a z czego ten cytat? Co do expresji mrogala to czesto idzie sie o tym przekonac może tym razem sie pomyliłem
puertoss Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 doszła paczuszka :decayed: :decayed:
Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 doszła paczuszka :decayed: :decayed: takie jak moje :jerk:
puertoss Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 zobaczymy czy bedzie :kox: :kox:
puertoss Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jednak nowe tarcze + zestaw + czujnik ABS bo sie wysrał
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jednak nowe + zestaw +czujnik ABS bo sie wysrał takie jak moje i pewnie w podobnej cenie
puertoss Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jednak nowe + zestaw +czujnik ABS bo sie wysrał takie jak moje i pewnie w podobnej cenie nie wiem ile wybuliłeś?!
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jednak nowe + zestaw +czujnik ABS bo sie wysrał takie jak moje i pewnie w podobnej cenie nie wiem ile wybuliłeś?! mniej niz netto w cenie rynkowej
pastaldo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jednak nowe + zestaw +czujnik ABS bo sie wysrał takie jak moje i pewnie w podobnej cenie nie wiem ile wybuliłeś?! mniej niz netto w cenie rynkowej na którym parkingu komus wykręciłeś?
puertoss Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 sam zakładasz spręzyny? pussy a jakże teraz mój bedzie zajmował miejsce na kanale :decayed:
mrogal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 sam zakładasz spręzyny? pussy a jakże teraz mój bedzie zajmował miejsce na kanale :decayed: po co Ci to synek, nasluchasz sie ze AKN black gowno !
_Solar_ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 sam zakładasz spręzyny? pussy a jakże teraz mój bedzie zajmował miejsce na kanale :decayed: po co Ci to synek, nasluchasz sie ze AKN black gowno ! :polew: :polew: :polew: :polew:
mrogal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 sam zakładasz spręzyny? pussy a jakże teraz mój bedzie zajmował miejsce na kanale :decayed: no i kórwa zajmuje mam nadziej ze do 24:00 wymeczycie to padlo heble juz siedza czujnik ABS wymieniony springi sie mieniaja ciekawe ile ten szrot kucnie
puertoss Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 sam zakładasz spręzyny? pussy a jakże teraz mój bedzie zajmował miejsce na kanale :decayed: no i kórwa zajmuje mam nadziej ze do 24:00 wymeczycie to padlo heble juz siedza czujnik ABS wymieniony springi sie mieniaja ciekawe ile ten szrot kucnie 02:38 zakończone siadł tak jak było mu pisane 1cm (teraz przód tak nie wyje) a jak dostanie w pedał to d*pa już tak nie przysiada i heble są na noje tarczach i ABS działa jak w książce
mrogal Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 sam zakładasz spręzyny? pussy a jakże teraz mój bedzie zajmował miejsce na kanale :decayed: no i kórwa zajmuje mam nadziej ze do 24:00 wymeczycie to padlo heble juz siedza czujnik ABS wymieniony springi sie mieniaja ciekawe ile ten szrot kucnie 02:38 zakończone siadł tak jak było mu pisane 1cm (teraz przód tak nie wyje) a jak dostanie w pedał to pupa już tak nie przysiada i heble są na noje tarczach i ABS działa jak w książce o ja pierdo'le :polew: to byla Twoja ostatnia wizyta w tym warsztacie? :polew:
puertoss Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 sam zakładasz spręzyny? pussy a jakże teraz mój bedzie zajmował miejsce na kanale :decayed: no i kórwa zajmuje mam nadziej ze do 24:00 wymeczycie to padlo heble juz siedza czujnik ABS wymieniony springi sie mieniaja ciekawe ile ten szrot kucnie 02:38 zakończone siadł tak jak było mu pisane 1cm (teraz przód tak nie wyje) a jak dostanie w pedał to pupa już tak nie przysiada i heble są na noje tarczach i ABS działa jak w książce o ja pierdo'le :polew: to byla Twoja ostatnia wizyta w tym warsztacie? :polew: nie wiem ale marewel nie krzyczał na mnie P.S. WIELKIE DZIĘKI MAREWEL
Rekomendowane odpowiedzi