Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Xenony w reflektorach zespolonych po II lifcie - montaż żarówek i przetwornic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam hidy i CB i da rade :naughty: Radyjko wystrojone pod antene, włączony tryb auto i zapomniałem co to trzaski :good: hidy mam z firmy welldone

żadne filtry nie pomagały zalezy poprostu co kto kupi

Opublikowano
  • Autor

Ja mam hidy i CB i da rade :naughty: Radyjko wystrojone pod antene, włączony tryb auto i zapomniałem co to trzaski :good: hidy mam z firmy welldone

a najlepsze jest to, ze ktoś kupi identyczny zestaw jak twoj z firmy "łeldan", i bedzie trzeszczec. po prostu jeden mały chinczyk brodzac po kostki w wodzie, w fabryce bez dachu - robi HIDy pod wieloma markami.

Opublikowano

Panowie jeśli mozna się wtrącić ...Witam :hi:

HID -y są również do samochodów z nową elektroniką gdzie kąp skanuje cały układ . Przetwornice płaskie i małe dające sie zamontować we wnęce oryginalnych przetwornic pod reflektorem .super sprawa

Oczywiście s ą sporo droższe ale coś za coś...Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Na HIDach przez CB nie pogadasz. Mi nawet jak obok HID przejezdza to trzeszczy... :kwasny:

to masz kolego wujkowe radyjko :chytry::good:

mi nic nie trzeszczy :good: ale ja mam radio takie z ktorego niejeden "unideniarz" bedzie sie smial z niewiedzy :good:

[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 17:25_________________________________________________

Panowie jeśli mozna się wtrącić ...Witam :hi:

HID -y są również do samochodów z nową elektroniką gdzie kąp skanuje cały układ . Przetwornice płaskie i małe dające sie zamontować we wnęce oryginalnych przetwornic pod reflektorem .super sprawa

Oczywiście s ą sporo droższe ale coś za coś...Pozdrawiam :hi:

kogo kąpać?

Opublikowano

mowisz ze takie filtry nawet nie pomagają http://www.allegro.pl/item801560586_filtr_przeciwzakloceniowy_emc_xenon_xenony_hid.html :mysli:
Opublikowano

Solar jak to sie mówi trzeba walczyć z przyczyną, a nie ze skutkiem(w tym przypadku zakłócenia), na forum o CB czytałem że nie pomagają te filtry, miałem zamiar to stestowac u siebie, ale gosciu mi zestroił radio z inną anteną i na trybie auto nic nie zakłóca, ale radia o słabym odbiorze nie posłucham :disgust:

A jak włacze tryb manualny w CB to niestety po włączeniu świateł słychac pisk :disgust:

Opublikowano

Panowie a czy trzeba kupowac zestaw slim zeby wszedl w oryginalne lampy czy tez wystarczy jakis najtanszy?

Opublikowano
  • Autor

Panowie a czy trzeba kupowac zestaw slim zeby wszedl w oryginalne lampy czy tez wystarczy jakis najtanszy?

wystarczy najtanszy

Opublikowano

Ja mam HIDy i nic mi nie trzeszczy, ani nie trzeszczy jak obok mnie jedzie ktoś z HIDami, może te trzaski to wina taniego CB radia? Czasami CB potrzeszczy jak np. włączę spryskiwacze ale to nie zawsze :decayed:

Opublikowano

też sie włąsnie zastanawiam nad kupnem hidów i mam cb, zastanawiałem sie włąsnie z tymi trzskami jakby to było :P Radyjko niby midlanda, dobra filma ale mam tak jak MAciek, przy włączeniu spryskiwaczy,trzeszczy ,nie zawsze ale przeważnie ;|

Opublikowano

ja mam unidena i trzaski są znikome przy odbiorze je czasem słychać, tragedii nie ma no ale nie ukrywam że wcześniej było lepiej :przebiegly:

Opublikowano

Panowie nie wiem czy w odpowiednim temacie ale mam problem. Otóż kupiłem zestaw hid i po podłączeniu wszystkiego próba generalna. Włączam światła a tu tylko efekt błyśnięcia żarników coś w stylu jak stroboskop i na tym się kończy. Pierwsza myśl jaka mi przyszła to uszkodzone przetwornice. Zareklamowałem gość mi przysłał inne i dalej to samo. Chciałem jeszcze tylko nadmienić, że elektryk mi sprawdzał ten zestaw podłączał na krótko z pomocą prostownika i wszystko ładnie świeciło.

Opublikowano

Witam wszyskich Mam ytanie czy coś takiego poejdzie do lamp zespolonych ale nie orginalnych (A4 B5). lampy soczewkowe H7, no i czy warto zmieniać. na lampach brak oznaczenia D2R lub D2S. Zapewne lepsze byłyby ksenony orginalne, ale nie wszystkich stać :naughty:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=800979882

Opublikowano

Witam wszyskich Mam ytanie czy coś takiego poejdzie do lamp zespolonych ale nie orginalnych (A4 B5). lampy soczewkowe H7, no i czy warto zmieniać. na lampach brak oznaczenia D2R lub D2S. Zapewne lepsze byłyby ksenony orginalne, ale nie wszystkich stać :naughty:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=800979882

Aby zarnik był tylko pod H7, to wszystko podejdzie P&P

Opublikowano

Siemka wszystkim. Mam zamiar zakupić do swojej audisi zestaw xenon i zastanawiam się jaki. Na allegro jest ich wiele i nie mam pojęcia co wybrać żeby było dobrze. Co sądzicie np. o tym: http://www.allegro.pl/item811689860_zestaw_xenon_xenony_hid_h1_h7_hit_led_gwar_24m.html. Z góry dzięki za wszystkie rady. Pozdrawiam[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 12:01_________________________________________________Poprawka do linku bo sprawdzilem i faktycznie nie dziala: http://www.allegro.pl/item811689860_zestaw_xenon_xenony_hid_h1_h7_hit_led_gwar_24m.html

Opublikowano

HID to HID bierz i sie nie patrz ja mam podobny tez taki najtańszy i jestem zadowolony :)

Opublikowano

No to sliczne dzieki :):):):):):)

Opublikowano

Witam!! :hi:

Jak to jest z tymi xenonami?? Trzeba montować spryski reflektorów żeby się nie czepiali czy nie?? Trudna sprawa z montowaniem tych sprysków?? Jakiś link może...