kamulator Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Ja ci dam ulep :bicz3: :bicz3: zderzak generalnie jescze do ogarnięcia ale wszystko w swoim czasie
MARCIN607 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Ja ci dam ulep :bicz3: :bicz3: :tongue4: żarcik
Buba Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 czyli jednak zostaje? :gwizdanie:
Inkognito Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 a dlaczego zderzak z rs?? s mi się bardziej widzi... o chyba ze Ty masz odwrotnie...
kamulator Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 czyli jednak zostaje? :gwizdanie: Znaczy powiem Ci tak jak się ktoś znajdzie to sprzedaje ale chce zeby to bylo ogarniete wiec robie a dlaczego zderzak z rs?? s mi się bardziej widzi... o chyba ze Ty masz odwrotnie... Mi sie od Rs-ki duzo bardziej podoba, bardziej agresywny wyglad
plastuch Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Kamuś masz te DV od Sida jeszcze?? Jak one Ci się sprawują bo moja chyba coś nie bangla. Gdzieś ciśnienie spierd... a robiony miałem cały dolot i nadal to samo
kamulator Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Kamuś masz te DV od Sida jeszcze?? Jak one Ci się sprawują bo moja chyba coś nie bangla. Gdzieś ciśnienie spierd... a robiony miałem cały dolot i nadal to samo Mam je dalej i wydaja sie dobre bo sprawdzal je tamten men przed załozeniem
Gwoxdziu Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Osobiscie bardzo mi sie podoba te autko, kto mu zabroni zrobic tak jak chce? w koncu on tym jezdzi i jemu ma sie podobac, zycze milej jazdy i bezawaryjnej:)
MARCIN607 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Osobiscie bardzo mi sie podoba te autko, kto mu zabroni zrobic tak jak chce? w koncu on tym jezdzi i jemu ma sie podobac, zycze milej jazdy i bezawaryjnej:) a kto mu zabrania?
Flyer Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 kamus, a pamietasz o tej misce oleju dla mnie ? ...bo pewnie bede podstawial Nosbowi swoja padaczke na przelomie pazdziernika/listopada.
MARCIN607 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 kamus, a pamietasz o tej misce oleju dla mnie ? ...bo pewnie bede podstawial Nosbowi swoja padaczke na przelomie pazdziernika/listopada. daj znać kiedy to może uda się podjechać obejrzę to maszynę
kamulator Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 kamus, a pamietasz o tej misce oleju dla mnie ? ...bo pewnie bede podstawial Nosbowi swoja padaczke na przelomie pazdziernika/listopada. zapomniałem ale z tego co pamietam to była inna niż u Ciebie. Sprzedałem cały silnik i w sumie teraz zaluje bo chyba bym zalozyl te glowice od 2.8
Flyer Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 kamus, a pamietasz o tej misce oleju dla mnie ? ...bo pewnie bede podstawial Nosbowi swoja padaczke na przelomie pazdziernika/listopada. daj znać kiedy to może uda się podjechać obejrzę to maszynę dam, moze od razu ogarniemy temat kratek bo kompletnie nie mialem czasu na auto ostatnio i juz wstyd nim jezdzic... tak wahacze jecza.
MARCIN607 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 kamus, a pamietasz o tej misce oleju dla mnie ? ...bo pewnie bede podstawial Nosbowi swoja padaczke na przelomie pazdziernika/listopada. daj znać kiedy to może uda się podjechać obejrzę to maszynę dam, moze od razu ogarniemy temat kratek bo kompletnie nie mialem czasu na auto ostatnio i juz wstyd nim jezdzic... tak wahacze jecza. na to już straciłem nadziję
plastuch Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Bede tam u was na dniach sprawdzili bysmy jak moje auto jeździ na Twojej??
kamulator Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 :mysli: Ja siedze teraz w Kielcach, i mozliwe ze bede w czwartek ale to na chwile a tak to dopiero w piatek a na weekend znowu na kielce wiec jak cos to piatek a ze sprawdzeniem nie ma problemu no chyba ze jak vos to wpadaj na CK
plastuch Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Się zobaczy bo może do CK będe jechał po panne to się odezwe podeslij na pw numer tel.
kamulator Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 No to po miesięcznej nieobecności czas się pochwalić eska w nowej odmianie 2.7 Poprzedni silniczek wyllecial z auta z powodow niektórym znanych a teraz wleciał silniczek o niskim przebiegu Teraz to auto zapierd#$a Oto pare fotek Wjechać tym na lawete latwo nie było A tak wyglada obecnie czyli od wczoraj bo wczoraj pierwszy raz wyjechała na ulice Lezy strasznie progi wieksze to zalicza zderzak kazde Może chce ktoś te lampiony w czerni bo chce zmienic na zwykle chrom bo te juz mi sie znudzily
Rekomendowane odpowiedzi