Tzieland Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Polecam włoską produkcję "Gomorra"
szogun0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 True detective produkcji HBO. Wciąga.
rutek7 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jeżeli ktoś jeszcze nie widział to polecam The Wire. Obok The Sopranos, dla mnie absolutny nr 1.
ilear Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Marco Polo - ciekawy, nie wiem jak z odwzorowaniem historycznym ale oglada sie dobrze
binio-stg Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Na jakich stronach oglądacie seriale żeby jakość była w miarę OK. Ja oglądałem do tej pory przez IITV i SCS ale jakość większości odcinków jest taka że oglądać się odechciewa.
ilear Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 ogladalem jeszcze pare lat temu na iitv, ale wtedy inaczej to dzialalo i nie bylo problemu z obejrzeniem starych seriali na scs.pl np czy maxvideo. Teraz inna bajka nawet nie tykam sie serwisow, tylko torrentz.com i sciagam na bierzaco najnowsze z tych ktore ogladam Cos moze jeszcze polece od siebie ze starszych seriali, ktore u mnie maja 10/10. Boston Legal - moj ulubiony prawniczy serial komediowo-dramatyczno-obyczajowy Oz - najlepszy serial o wiezieniu Babilon 5/Battlestar Gallactica - dwa najlepsze seriale SF, pomijajac serie Star Trekow (one sa w innej kategorii ) Swietne intrygi szczegolnie w Babilon 5, w oba seriale trzeba sie wkrecic, niektore odcinki gorsze inne lepsze, ale calosciowo oba seriale urywaja dupe The Killing - swietne pierwsze 2 sezony 10/10. Potem gorzej, ale dla tych 2 pierwszych warto. Shameless US - swietny serial obyczajowy z duza doza humoru, i swietnymi aktorami inne: Deadliest Catch - polawiacze krabow Bering Sea Gold - wydobywaja zloto pod woda Gold Rush - wydobywaja zloto standardowo The Apprentice UK - ogladalem kazda serie, swietny material pogladowy czego nie robic w biznesie
jihaad Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 True detective produkcji HBO. Wciąga. Już kiedyś pisałem. Jak kto przeoczył, to warto nadrobić.
ziomek_z Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja ostatnio oglądam "Sons Of Anarchy" - o gangu motocykowym, mocny serial "Breaking Bad" - klasyka polecam "The Americans" - o rosyjskich szpiegach w stanach (za***isty) "Banshee" - jak skazaniec zostaje szeryfem w miasteczku w stanach (fajny) "Ray Donovan" - polecam
Pulpit Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 sons of the anarchy fajny serial archer http://www.filmweb.pl/serial/Archer-2009-541885 serial animowany, ale bardzo dobry jak dla mnie
franciszek Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) 1)True Detective kolejny sezon latem 2015,pierwsza seria klasa 2)Gomorra 3)House of Cards za miesiąc kolejny sezon 4)Power polecam pozdrawiam Serial "Better Call Saul" Kojarzycie prawnika z Breaking Bad który pracował dla Pinkmana i Mr.White to właśnie on (Bob Odenkirk) gra w tym prequelu i kontynuacji B B powinno by ciekawie Edytowane 9 Lutego 2015 przez franciszek
Kamyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 rozpoczął się 3 sezon House of cards jestem po pierwszym odcinku
OTom Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 rozpoczął się 3 sezon House of cards jestem po pierwszym odcinku ja zaliczyłem już 10 i muszę powiedzieć że zawiedziony lekko jestem.
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 rozpoczął się 3 sezon House of cards jestem po pierwszym odcinku ja zaliczyłem już 10 i muszę powiedzieć że zawiedziony lekko jestem. hm wyczytalem juz to w necie - jest podobno niedosyt ......
Piotrek81 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 drugi sezon 'True Detective'wlasnie sie zacza,calkie inna obsada,ale tez niczego sobie,polecam
franciszek Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Ten serial też sie ciekawie zapowiada
Joziek79 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Już leci drugi sezon The Strain na Fox. Super jak dla mnie [emoji14] Nawet Polskie motywy są w serialu Edytowane 29 Lipca 2015 przez Joziek79
mravel Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 The Strain po pierwszym odcinku się zapowiadał, a teraz to nikt juz nie wie chyba w którą stronę ma iść fabuła. True Detective season 2 - dobry, chociaz nie tak jak pierwsza część. Fabuła się rozkręca po mału. Ja z braku laku zabrałem się za Sherlocka (made in GB). Dziwny, ujdzie. Jednym się spodoba, inni go znienawidzą za brytyjskość. Ze swojej strony polecę My name is Earl oraz nieśmiertelne miasteczko twinpeaks.
Joziek79 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Co do The Strain to fabuła idzie tak jak to jest opisane w książce niestety tom drugi jeszcze nie przetłumaczony
sebul Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Tez polece My name is Earl A od siebie polece Graceland Sie wciagnalem i juz final sezonu 1 mi zostal, 2 sezon w trakcie zdobywania, bo cos wolno leci Ale jest git
Rekomendowane odpowiedzi