Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zmieniać już na zimówki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe luz , ale i tak musisz je wyważyć, jak kolega wyżej napisał , że koła ma już przeważone :) [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 21:06_________________________________________________hehe bo letnie lepiej odprowadzają wodę tylko heh przy jakich temperaturach , nie na pograniczu.

Opublikowano
a jak spadnie deszcz przy 5-8 stopniach to ja jednak wolę mieć zimowe

TY się znasz na oponach? w deszczu na plusie temp byle jaka letnia opona wychodzi lepiej niż dobra zimówka

Popieram sam się przekonałem :good:

Opublikowano

dla mnie granica to jak w nocy wracam i zaczyna być za ślisko na letnie, lub jak spanie 1 śnieg :kox:

Opublikowano

Prawdę mówiąc to temat rzeka i każdy wie swoje :gwizdanie: ja zmieniłem i mam to za sobą :)

Opublikowano

dobrze gadasz, niech każdy zmienia jak lubi, tak samo będziecie pytać kiedy zmieniać na letnie...

dla mnie temat do zamknięcia :kox:

Opublikowano

już powoli zaczynają się nawet zapisy do wulkanizatorów :>

Opublikowano

hehe no ja sie w sobotę zapisywałem na wtorek :decayed:

Opublikowano

jeżdżę na zmiany do pracy i bywa, że jak wracam nad ranem to są już ujemne temperatury (ostatnio było -2,5 a szron na poboczach jak śnieg, hehe)... No i od 2 dni mam już zimowe buciki na swoim wozidle. Myślę, że nie ma co czekać do ostatniej chwili i niemiło zdziwić się/zaskoczyć....

Opublikowano

taaa wtedy będzie dużo wolnych terminów :polew:

taaa a myślisz że wszyscy muszą jechać do wulkanizatora ? :evil::polew:

dokladnie

wow umiesz sam wyważyć ?? :gwizdanie:

po to sie ma 2 komplety kol, a wywaza sie je latem (zimowe oczywiscie, bo letnie wywaza sie zima) :cool1:

Opublikowano

Ja pewnie gdzieś w listopadzie jak znam życie, zanim doczekam sie na wyprostowanie felgi i dostawe opon. Ale nie sram ogniem... Nie ma tragedii. Zawsze sie jeździło troche na letnich jak śnieg spadł i sie objeździło. Prawko sie ma od 14 lat także byle przymrozek mnie nie zaskoczy i troche doświadczenia też sie ma. Kiedyś wogóle nie było zimówek i też się jeździło.

Felgi już mam na setup zimowy, czekam na dostawe nowych Pirelli SnowSport 205/55/16 :a4fan:

Opublikowano

Ja laczki mam, Goodyear Ug7+ nowiutkie. I chyba zmienie w przyszlym tygodniu tylko bede musial zalatwic stalowe fele.

Kazdy zmienia kiedy chce ja wole wczesniej bo nie mam czasu potem stac w kolejkach.

Opublikowano

Ja wczoraj zapodałem świeżutkie UG7+.Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne , a mianowicie są super ciche :shocked: Wcześniej jeździłem na UG6 i były zdecydowanie głośniejsze :thumbdown:

Opublikowano

Ja zamówiłem też UG7+ w przyszłym tygodniu jade zakładać

Opublikowano

ja zaloze chyba dopiero w listopadzie jak bede w PL

Opublikowano

Chyba zaczęły się masowe wymiany opon.W Lublinie w niektórych punktach trzeba czekać dni na wymianę :kox:

Opublikowano

Chyba zaczęły się masowe wymiany opon.W Lublinie w niektórych punktach trzeba czekać dni na wymianę :kox:

dlatego ja mam dwa kpl. kół :evil:

Opublikowano

w czwartek przyjdą mi zimówki w piątek pewnie juz zmienię ,rano jechałem to było -2/3 stopnie

Opublikowano

ja już na zimówkach

rano było -2,5 stopni brrrrrrrrr :decayed:

Opublikowano

Ja dziś zmieniłem, we czwartek zapowiadają śnieg z deszczem...

Opublikowano

ja zmienilem zdanie, na swieta przyjade na zimowkach, czekam na paczke z polski z nimi :decayed: