Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zmieniać już na zimówki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja proponowalbym juz zmieniac i nie czekac na sam koniec raz ze temperatura jest mniejsza niz 10 stopni a dwa zycze powodzenia w staniu w kolejkach przed warsztatami ja juz zmienilem w 3 autach teraz zostala mi jeszcze A6

chyba że ktoś ma drugi komplecik kół w garażu :decayed:

ja mam 4 komplety i za kazdym razem i tak nie zakladam sam bo ida na wywarzenie nawet jak stoja to i tak jakos traca swoje parametry np. z jednej strony kola jest 30 a z drugiej 0, takze proponowlabym nie zkladac samemu

Zresztą nigdy nie wiadomo, czy śmigając cały sezon nie spadł jakiś ciężarek - lepiej za każdym razem wyważyć

też tak mi się wydaje - majątku to nie kosztuje, a może tyłek uratować, jak ktoś lubi przycisnąć ...

Opublikowano

zmieniłem miesiąc temu ,a teraz kolejki u wulkanizatora :polew:

Opublikowano

zmieniłem miesiąc temu ,a teraz kolejki u wulkanizatora :polew:

miesiac temu też były kolejki :polew: :polew: :polew:

bo TV też zastraszyła że idzie śnieg, i tak przyszedł że w górach tylko cos tam spadło, a temp doszła nawet do 16 st zamaist tych sprzyjajacych zimie :tongue4:

Opublikowano

To nieprawdopodobne, ale widzialem dzis piaskarke w Glogowie! Czyzby to byla pierwsza zima ktora nie zaskoczy drogowcow? :decayed: Kozystajac z pogody ja tez w sobote wymienilem na zimowe...

Opublikowano

Patrząc co to sie dzieje w Niemczech, dzisiaj chyba już zmienie na te 15ki :gwizdanie:

Opublikowano

raczej już by się zdało :gwizdanie:

Opublikowano

Zapowiadali że ma padać w czwartek więc dziś zmieniłem na 15" stalowe(Nokian WR G2) i w drodze powrotnej zaczął padać snieg :kox: szkoda tylko że z deszczem.

Opublikowano

no i ja też już na zimówkach od 3 godzin :sick3:

Opublikowano

Przecież jeszcze śniegu nie ma :kox::decayed:

Opublikowano

a ja letniskowe, ale jakies 3 tyg temu jak jechałem po ostrym łuku to mnie wywineło w nocy był mróz i mrzawka, 2x 360*, dobrze że nic z naprzeciwka nie wyjechało, ani nie przypierdzieliłem w krawężnik.

Póki co to musze zakupić zimówki bo nie mam :kox:

Opublikowano

Przecież jeszcze śniegu nie ma :kox::decayed:

u mnie dziś było ponad cm sniegu

Opublikowano

a u mnie nic... a polatałbym juz bokiem :decayed:

Opublikowano

U mnie jest sporo śniegu, a ja na letnich latam, jutro czas na zmianę. Wczoraj ledwo z pracy do domu dojechałem (30 km/h) bo koła się boksowały na drodze :confused4:

Opublikowano

wczoraj podobno w 3miescie srogo padało słyszałem na radyjku:) dzisiaj byla zmiana na zime i w sam raz trafilem na pierwsze opady sniegu w bydgoszczy:)

Opublikowano

No ja wczoraj zarzucilem juz zimowki, ma padac w tym tyg wiec wrzucilem i z bani :)

Opublikowano

moje letnie kółka już leżakują :wink4:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Odgrzewam kotleta, zakładacie już setup zimowy ? :)

Opublikowano

Właśnie się waham czy przerzucić już czy poczekać na rozwój sytuacji. Ciągnie mnie założyć bo chcę już sprawdzic wrazenia (trzymanie, komfort) na 16-kach...:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Mnie też ciekawi setup zimowy - tym razem 225/50/R17