Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze sposoby na KACA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mieszac :decayed: 2KC wzielem raz i czulem sie gorzej niz bez :polew: Troche odpoczac, trzeba sie przemeczyc, troche witamin , wieczorem dnia nastepnego piwko i bedzie ok :kox:

Opublikowano

Normalka. Ja też jak zdycham, to się tak samo zarzekam

Ja też :polew:
Opublikowano

A wogóle jak chcecie poznać dobre sposoby, to piszcie do Oniaka.

Oniak to zawsze stęka, że już nie pije :decayed:

Normalka. Ja też jak zdycham, to się tak samo zarzekam :polew:

A kto nie :D

Podobno, żeby nie miec kaca trzeba w przerwie między kielichami przeżuć ziarno kawy :decayed: Ktoś próbował ? :naughty:

Opublikowano

Podobno, żeby nie miec kaca trzeba w przerwie między kielichami przeżuć ziarno kawy :decayed: Ktoś próbował ? :naughty:

:polew: :polew: :polew:

Do tego jeszcze podskoczyc 3 razy na piętach i jebnąć barana w ścianę z rozpedu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Do tego jeszcze podskoczyc 3 razy na piętach i jebnąć barana w ścianę z rozpedu :polew: :polew: :polew:

Po tym zabiegu budzisz się po dwóch dniach bez kaca, ale za to z łbem rozje**nym

Opublikowano

qr**, padłem po przeczytaniu kilku sposobów :polew:

Trzeba jeszcze założyć wątek: najlepszy środek antykoncepcyjny, ja proponuję - herbata zamiast :polew:

Opublikowano

hyhy..ale z tą kawą to przeczytałem w którymś numerze Men's Health :P

Najlepsza na kaca jest blondynka z dużym cycem i ogromną fantazją :naughty: :naughty: :naughty::kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

powerade, witaminy i bedzie dobrze :gwizdanie:

Podstawa to nie mieszac :naughty: i mało fajek palic bo pozniej jest masakra :>

Opublikowano

Ja tam zawsze jak wracam z imprezy, to biore 3 witamy C, jem pół cytryny,pije do tego conajmniej 0,5L wody niegazowanej, najlepiej więcej, do tego łyżka cukru i nie ma bata żebym obudził się na kacu!! Zawsze mi to pomaga, jedynie mnie lekko suszy jak coś, ale lepsze to niż ból głowy - ale to rzadkość

Apropos, wczoraj wypiłem ok. 400ml wódki i cholera się zastanawiam czy już mogę jechać :mysli: teoretycznie o 15:30 powinienem być trzeźwy :>

Opublikowano

Tłuste żarcie ? Rosół ? Ja po chlaniu nie mogę nawet lodówki otworzyć, bo jak poczuje zapach jedzenia to od razu rzygać się chce :sick3

Na kaca jedynie czas pomaga, przeleżeć trzeba.

tak ale przed piciem... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ja tam zawsze jak wracam z imprezy, to biore 3 witamy C, jem pół cytryny,pije do tego conajmniej 0,5L wody niegazowanej, najlepiej więcej, do tego łyżka cukru i nie ma bata żebym obudził się na kacu!! Zawsze mi to pomaga, jedynie mnie lekko suszy jak coś, ale lepsze to niż ból głowy - ale to rzadkość

Apropos, wczoraj wypiłem ok. 400ml wódki i cholera się zastanawiam czy już mogę jechać :mysli: teoretycznie o 15:30 powinienem być trzeźwy :>

No ja zawsze jak jestem u szwagra na Monte Cassino,po 2 dniach ostrej walki

walę przed południem na żytnią i 0,00 promila.

Ostatnio chlaliśmy u brata w Płocku do 3.00 rano na drugi dzień na Miodowej ok.11.00 zero promili.

oczywiście

wiem,że w wydychanym.czyli spalanie dobre ale samopoczucie :wallbash:

Opublikowano

Nigdy nie mam kaca bo pije bimber :naughty:

Jak mam kaca i boli mnie głowa i nic nie pamiętam to znaczy ze piłem wóde :sick3:

:good:

co do bimbru to też to stosuję tyle , że jakoś ostatnio ciężko go nabyć :)

Jak to nabyć :blink: księżycówkę to trzeba sobie samemu namieszać :cygaro: a namieszać tyż trza umić tak jak pić :)

Opublikowano
  • Autor

chyba tylko ograniczyć alkohol do absolutnego minimum.

oj chciałbym ale czasami się nie da :wink4:

Opublikowano

Pokonać kaca się nie da i trzeba się z tym pogodzić :decayed: Mnie zawsze fajki wykańczają :sick3:

No faje do picia..a ogień z d*py na drugi dzień :wallbash:

te błoto w gębie :sick3: jakby tym splunąć to może zabić :przebiegly:

Nie piszcie że po tym lub po tym nie ma kaca bo to nie prawda albo już jesteście alkoholikami :decayed: Jakby się upić do oporu ile tylko można w siebie wlać to po każdym trunku kac będzie nie ma h...ja we wsi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Mam kumpli którzy nie palą i kac "gigant"

Opublikowano

Kackupa :decayed:, prysznic, spacerek do sklepu po piwo jak moge jak nie to powerade i jak tylko dam rade to odrazu wciskam w siebie jakies jedzenie :wink4:

jesli chodzi o fajki to dla mnie bez roznicy, budze sie na kacu rano i tak czy siak musze zapalic :disgust:

Opublikowano

jesli chodzi o fajki to dla mnie bez roznicy, budze sie na kacu rano i tak czy siak musze zapalic :disgust:

U mnie to zależy ... jak mocno poszalałem to rano faji nie tykam do późnego popołudnia..jak na lajcie było pite to wstaje zjem i po godzinie palonko :naughty:

Opublikowano

Ja zawsze piję gorącą herbatę z dużą ilością cukru i zjem tabliczkę mlecznej czekolady i po niedługim czasie (kac co prawda cały nie schodzi) ale da się spokojnie żyć dalej :decayed:

Opublikowano

na kaca giganta, mnie zawsze pomaga gorący rosół na swojskim kuraku :good:

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepsze jest wyjść na świeże powietrze, zapalić trochę zielonego :pali:, do tego jakieś dwa browarki i do wieczora jest już gitara :wink4: Najgorsze jest leżenie w łóżku jak już nie można spać :gwizdanie:

W lecie najlepiej jechać gdzieś nad wodę jak jest pogoda, walnąć się do wody i od razu przechodzi, potem poopalać i pospać na ręczniku :cool1: