.i.KALI.i. Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Odkryłem świetny sposób Piłem wczoraj mniej niż reszta ekipy, bawiłem się tak samo dobrze plus wszystko pamiętam a dzisiaj wstałem o 10 (a wróciłem ok 3-4) i czuje się jak idealnie. Wypoczety, bez kaca. Wiem, że Ameryki nie odkryłem ale okazuje się, że to nie mit, można tak i jest rewelacyjnie. Czyli picie mniej na imprezie to nie mit
Dirty Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 2 tabletki aspiryny 2 godziny przed i 2 tabletki aspiryny 2 godziny od zaczęcia
adrianus Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 k**wa, wlasnie wrocilem, zrobilem z zaleczkiem 0,5 nemiroffa w wscieklych psch, +2 browary, jutro bedzie masakr, wypilem wlasnie multiwitamine i wzialem 4 rutinoscorbiny, zaraz sprobuje swoja dziewczyne wyportkowac to moze jutro rano bede zyl przejebane
Armi Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ku***a, wlasnie wrocilem, zrobilem z zaleczkiem 0,5 nemiroffa w wscieklych psch, +2 browary, jutro bedzie masakr, wypilem wlasnie multiwitamine i wzialem 4 rutinoscorbiny, zaraz sprobuje swoja dziewczyne wyportkowac to moze jutro rano bede zyl przejebane Do dziewczyny po alkoholu, chłopie Przecież wali wódą na kilometr.
fayera Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Przecież wali dopiero będzie walił
Armi Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Przecież wali dopiero będzie walił Dobra, śmierdzi Rzeczywiście będzie walił ale to chyba nie o to chodzi
Pucek Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 po imprezie, złoiliśmy się cytrynówką "lubelską" i jest OK czyli na kaca jest dobra młodość :>
adrianus Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 heh, kac to nic, tak sie go balem a dzis zamiast obudzic sie z kacem to obudzilem sie ze skreconym nadgarstkeim (wczoraj wracajac do domu zaliczylem glebe) efekt picia, zamiast kaca, reka w gipsowej szynie
Thom4s Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 heh, kac to nic, tak sie go balem a dzis zamiast obudzic sie z kacem to obudzilem sie ze skreconym nadgarstkeim (wczoraj wracajac do domu zaliczylem glebe) efekt picia, zamiast kaca, reka w gipsowej szynie Przyznaj się zamiast dziewczyny było :jerk:
adrianus Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 nic z tych rzeczy jestem prawo reczny,a łapa w gipsie lewa :polew:
Ciepły Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 2 x powerade i jestem jak nowy natomiast przed jajko na surowo (gdy wiem że będzie grubo) i powerade do tego
fayera Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ochlałem się i nie mam kaca WHY?/??
Zmija Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 2 cytryny wycisniete i wypite i kacyk mija
Reggi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ochlałem się i nie mam kaca WHY?/?? ..żebym to je jeszcze wiedział
kyniu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na kaca nie ma żelaznej reguły,każdy inaczej reaguje zależy od organizmu Na sobie przetestowałem chyba wszystkie możliwe sposoby,na drugi dzień rano zawsze jest tak samo za***ista bania,gonitwa od łóżka do kibla i tak do wieczora masakra,ale jedno wiem że już więcej nie piję warunek żony inaczej rozwód ;(
truckmaniac Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale jedno wiem że już więcej nie piję warunek żony inaczej rozwód ;( Też tak zawsze mówię na kaca. :polew:
Rekomendowane odpowiedzi