Nosb Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Buba na slasku SebastianS zagazuje ale tanio nie bedzie Poszukaj po forach
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Buba na slasku SebastianS zagazuje ale tanio nie bedzie Poszukaj po forach On pisal ze jeden reduktor to ogarnie ale domyslam sie ze cenowo bedzie jak z Nowotczynskim
Nosb Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Cos za cos... Tanio i dobrze to tylko w erze... Z dwojga zlego wolalbym chyba sebastiana Napisz jeszcze do ziomka z wawy : nikos z forum lpg-info.pl
rafalekx Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 A na kiedy masz napisać? Ja już swoją napisałem i oddałem czekam na termin obrony JUŻ czy DOPIERO?? :> można powiedzieć że już i dopiero ostateczny termin oddania miałem do końca września i się wyrobiłem Na czerwiec nawet nie było szans żeby się wyrobić, bo moja praca to nie jakieś pitu pitu że się siądzie 2-3 tygodnie i napisane Jakbym podsumował wszystko to 3 miesiące non stop siedzenia fc**j liczenia itp. Dlatego napisałem że już, bo jeszcze nikt z moich znajomych, co piszą podobne tematy, nie oddał (20 osób z tej specjalności) żeby nie było OT fajna fura
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 A na kiedy masz napisać? Ja już swoją napisałem i oddałem czekam na termin obrony JUŻ czy DOPIERO?? :> można powiedzieć że już i dopiero ostateczny termin oddania miałem do końca września i się wyrobiłem Na czerwiec nawet nie było szans żeby się wyrobić, bo moja praca to nie jakieś pitu pitu że się siądzie 2-3 tygodnie i napisane Jakbym podsumował wszystko to 3 miesiące non stop siedzenia fc**j liczenia itp. Dlatego napisałem że już, bo jeszcze nikt z moich znajomych, co piszą podobne tematy, nie oddał (20 osób z tej specjalności) żeby nie było OT fajna fura ja dopiero zaczynam. ale nie mam nic napisane Cos za cos... Tanio i dobrze to tylko w erze... Z dwojga zlego wolalbym chyba sebastiana Napisz jeszcze do ziomka z wawy : nikos z forum lpg-info.pl a masz jakis kontakt do niego czy tylko przez forum?
rafalekx Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ja dopiero zaczynam. ale nie mam nic napisane wszystko zależy od tego co piszesz, ja nadziergałem ponad 150 stron mniej się nie dało Ale żeby się wyrobić w czasie i wszystko ładnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum polecam
Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum :naughty powinni Ci wj***ć bana na pół roku z góry !
rafalekx Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum :naughty powinni Ci wj***ć bana na pół roku z góry ! wreszcie bym odpoczął od tego wszystkiego Zaraz sam sobie bana zafunduję jak się obronię i znajdę robotę i...
Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum :naughty powinni Ci wj***ć bana na pół roku z góry ! wreszcie bym odpoczął od tego wszystkiego Zaraz sam sobie bana zafunduję jak się obronię i znajdę robotę i... ...i znajdziesz sobie w końcu żywą dziewczyne ? Buba jaki masz rozmiar tarcz z tyłu ?
rafalekx Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ...i znajdziesz sobie w końcu żywą dziewczyne ? znaczy się jaką? A to teraz mam "martwą"?
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 ja dopiero zaczynam. ale nie mam nic napisane wszystko zależy od tego co piszesz, ja nadziergałem ponad 150 stron mniej się nie dało Ale żeby się wyrobić w czasie i wszystko ładnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum polecam wiem bo sam o tego bana pisalem do modow, zreszta nie tylko ja dnie złożyć do kupy doprosiłem się 2 tygodniowego uciszenia na forum :naughty powinni Ci wj***ć bana na pół roku z góry ! wreszcie bym odpoczął od tego wszystkiego Zaraz sam sobie bana zafunduję jak się obronię i znajdę robotę i... ...i znajdziesz sobie w końcu żywą dziewczyne ? Buba jaki masz rozmiar tarcz z tyłu ? cos ok 250mm ale nie pamietam dokladnie
Dev Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 na razie Buba na przodzie ma 320/30mm na tyle 256/22mm... na razie
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 na razie Buba na przodzie ma 320/30mm na tyle 256/22mm... na razie narazie sie zastanawiam jak zaczac rezac tamten silnik. co tam jest uszkodzone i jakie koszta naprawy po obejrzeniu wyniku cantony zaczynam szukac dmuchaw w rs6 :gwizdanie:
Dev Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 aaa... zapierd...ac to chcesz... a hamowac bedziesz jak Fred Flinston...
Flyer Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 po obejrzeniu wyniku cantony zaczynam szukac dmuchaw w rs6 :gwizdanie: jasne :>
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 aaa... zapierd...ac to chcesz... a hamowac bedziesz jak Fred Flinston... ale tamten silnik bedzie w garazu stal narazie [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 12:27_________________________________________________ po obejrzeniu wyniku cantony zaczynam szukac dmuchaw w rs6 :gwizdanie: jasne :> ty dopiero zaczynasz przestawiac sie na obroty powyzej 4tys. poczekaj az zacznie ci brakowac mocy
Dev Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 zartowalem, piszac o zaciskach na 345mm tarcze wcale nie myslalem o prosiakowych tylko od S4-ki, na lepszym klocku
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 zartowalem, piszac o zaciskach na 345mm tarcze wcale nie myslalem o prosiakowych tylko od S4-ki, na lepszym klocku wiem
Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ...i znajdziesz sobie w końcu żywą dziewczyne ? znaczy się jaką? A to teraz mam "martwą"? No taką z której powietrze nie ucieka ty dopiero zaczynasz przestawiac sie na obroty powyzej 4tys. poczekaj az zacznie ci brakowac mocy Flyjer zazdrości
rafalekx Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 No taką z której powietrze nie ucieka No z tego co zauważyłem nie ucieka i nigdy nie uciekało chyba że mowa o oddychaniu - to raczej w normie A z tej Twojej z którą się bawiłeś 2 lata temu uciekało? Dla przypomnienia foto na którym widać jak Was przyłapałem podczas "akcji" Tylko nie tłumacz się tak jak wtedy że jej coś do oka wpadło :gwizdanie: P.S. Fajne loczki wtedy miałeś sorry za OT Buba brzydkie felgi dobrze że je zmieniasz
Rekomendowane odpowiedzi