Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Mała Czarna 352 Kunie i 512 Niutków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brak ceremony :thumbdown:

czegłe ???????

Opublikowano

czegłe ???????

bajerka takiego, że wskazówka zapitala po całej skali po odpaleniu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ten bajerek jak wskazówka lata po tarczy po przekręceniu kluczyka

Opublikowano

czegłe ???????

osrac to, ma byc dokładny

Opublikowano

z tym to akurat jest loteria :wink4:

Opublikowano

czegłe ???????

w 99% czy drogi, czy tani i tak dobrze pokazuje, Gregory robił test, defi vs auto gauge i wskazania idealnie te same :gwizdanie:

więc po co przepłacać?

http://autotechinteriors.com/index.php/products/gauges/stri/xline-series/smoke-lens/white-led.html

Też fajna opcja :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie :good:

pozostaje kwestia awaryjnosci, czytałem o AG i lubią świrować czasami. jednak czuć ze to chińskie

Opublikowano

dokładnie :good:

pozostaje kwestia awaryjnosci, czytałem o AG i lubią świrować czasami. jednak czuć ze to chińskie

świrować hmm prawie 1.5 roku użytkuję i zero problemów, ale faktem jest że to podświetlenie trochę trąci chinami, białe podświetlenie led mogło by być bielsze bo trochę przechodzi w niebieski

Opublikowano

jedna sprawa mnie drażni w AG, mianowicie przy opening ceremony strasznie hałasuje :disgust:

tzn słychać silniczek gdy wskazówka popierdala po skali, podczas normalnej pracy jest cicho...

Opublikowano

jedna sprawa mnie drażni w AG, mianowicie przy opening ceremony strasznie hałasuje :disgust:

tzn słychać silniczek gdy wskazówka popierdala po skali, podczas normalnej pracy jest cicho...

szczegół...

dobrze że jest możliwość wyłączenia tego piszczenia podczas włączania zegarów :decayed: to było dopiero wkurzające :>

Opublikowano

szczegół...

dobrze że jest możliwość wyłączenia tego piszczenia podczas włączania zegarów :decayed: to było dopiero wkurzające :>

No jest ale pozniej podczas alarmu tez nie ma dzwieku i to jest lipa. Ja zostawilem dzwiek i jakos sie przyzwyczailem...chyba ze mam kaca :decayed:

No u mnie AG SM PEAK vs EBC GREDDY PROFEC SPEC II zaniza ten pierwszy o 0,1bar...

Opublikowano

Auto gauge SM PEAK AMBER. Poszukaj na alledrogo. Gracjan wrzucał linka

oj dziewczyny dziewczyny po co szukać na all jak tu macie sklep :

http://www.dabtuner.pl/

w parówie miałem rok i nic sie nie działo , w esce mam od września - tez nic nie świruje. z tego co wiem to w twoim srebrnym padalcu tez nic sie nie działo :wink4:

to po ci warn jak go wyłączasz ????? bezsensu :thumbdown:

Opublikowano

Moskal, patrzę na zegary więc widzę ile ładuje i jakie mam ciśnienie oleju, z ciśnieniem jest łatwiej bo jak spadnie do pewnej granicy to świeci czerwona lampka :decayed:

Auto mam na tyle sprawne że doładowanie się trzyma max 1 bar :)

Opublikowano

Moskal, patrzę na zegary więc widzę ile ładuje i jakie mam ciśnienie oleju, z ciśnieniem jest łatwiej bo jak spadnie do pewnej granicy to świeci czerwona lampka :decayed:

ja nie mam czasu patrzec na zegary :decayed:

Opublikowano

ja nie mam czasu patrzec na zegary :decayed:

No widzisz, w 1.8T jeszcze na to jest czas :polew:

:disgust:

Opublikowano
  • Autor

wskaźnik boost dobrze działa i jest w miare precyzyjny. chodziło mi o reszte (oliwa, egt, afr). czytałem różne opinie o ich działaniu[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 10:41_________________________________________________no dobra, gajgerek zamówiony :)

Opublikowano

jeden ??? gdzie go wstawisz ????

Opublikowano
  • Autor

a po co mi więcej na razie

nie wiem gdzie, jak przyjdzie to będę się bawił ale stanie na desce albo z lewej jak Pucek wrzucał albo z prawej

Opublikowano

nie wiem gdzie, jak przyjdzie to będę się bawił ale stanie na desce albo z lewej jak Pucek wrzucał albo z prawej

1 zegar z prawej na desce to troche z dópy bedzie wygladał :decayed:

Opublikowano

1 zegar z prawej na desce to troche z dópy bedzie wygladał :decayed:

to samo twierdzę :)